Τσαμπούρης: «Ιδανικό το κλίμα στην ομάδα»

Τσαμπούρης: «Ιδανικό το κλίμα στην ομάδα»

Ιούλιος 16, 2010 - 10:03

Συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία του Αστέρα με τους ρυθμούς της προπόνησης να ανεβαίνουν ολοένα και περισσότερο και τους ποδοσφαιριστές να… καταπίνουν πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Το προπονητικό πρόγραμμα της προετοιμασίας γίνεται ολοένα και περισσότερο απαιτητικό καθώς έχουμε μπει πλέον στην τρίτη εβδομάδα, με πολύ τρέξιμο, ασκήσεις φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης το πρωί και το απόγευμα με μπάλα και ασκήσεις τακτικής στο γήπεδο.

Στους ίδιους ρυθμούς θα κινηθεί η προπόνηση και την επόμενη εβδομάδα, πριν ξεκινήσουν δηλαδή τα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας για το καλύτερο δυνατό μοντάρισμα της ομάδας.

Αύριο Σάββατο, το πρόγραμμα προετοιμασίας περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, μία το πρωί και «οικογενειακό διπλό» το απόγευμα, ενώ και την Κυριακή θα γίνει μία προπόνηση, με τον προπονητή της ομάδας Βαγγέλη Βλάχο να χαρίζει στους παίκτες την απογευματινή.

Ο Τσαμπούρης και ο Ρούμπιλ έχουν μπει κανονικά στο πρόγραμμα προπονήσεων, απλά κάνουν έξτρα ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος στον τομέα της φυσικής κατάστασης. Στην χθεσινή προπόνηση μάλιστα συμμετείχαν και στο «οικογενειακό διπλό».

Θεραπεία έκαναν σήμερα οι Φορτούνης, Σεντεμέντες, Κρις, Στεφανάκος, με τους δύο τελευταίους να ακολουθούν και ατομικό πρόγραμμα.

Παρά την κούραση και το συνεχές τρέξιμο, το οικογενειακό κλίμα που δημιουργείται ολοένα και περισσότερο στην ομάδα έκανε και σήμερα την εμφάνιση του στο γήπεδο, αφού κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στην πρωινή προπόνηση οι παίκτες του Αστέρα τραγούδησαν το «Happy Birthday» στους δύο εορτάζοντες Σάββα Τσαμπούρη και Τσικόντζι Ουντότζι που γεννήθηκαν την ίδια ημέρα (16 Ιουλίου 1986).

Τέλος, μιλώντας για την μέχρι τώρα προετοιμασία του Αστέρα ο εορτάζων σήμερα Σάββας Τσαμπούρης δήλωσε: «Γίνεται μία επιστημονική δουλειά στον Αστέρα, όπου λογικά έχει πολύ κούραση, αλλά αυτή την περίοδο πρέπει να… σπείρεις για να… θερίσεις κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Το κλίμα στην ομάδα είναι το ιδανικό, ειδικά για εμάς τους νέους ποδοσφαιριστές. Οι «παλιοί» μας έχουν ενσωματώσει πλήρως στην ομάδα και αυτό μας βοηθάει ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε πιο γρήγορα ομάδα και να νιώθουμε άνετα.

Από τη δική μου πλευρά, οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της, γιατί όταν πηγαίνει καλά η ομάδα, βγαίνουν πάντα κερδισμένοι όλοι οι ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν σε αυτήν.»

Ειδήσεις: