Τσαλγιτζόπουλος: Ένα συγνώμη στην ομάδα μου

Τσαλγιτζόπουλος: Ένα συγνώμη στην ομάδα μου

Φεβρουάριος 12, 2018 - 15:02
2 σχόλια

Η λήξη της ισόπαλης με σκορ 0-0 αναμέτρησης Δόξας με το Κορακοβούνι στην Μεγαλόπολη είχε ένταση και νεύρα με την κατάσταση να εκτονώνεται με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από τα όσα διαδραματίστηκαν στον φινάλε του αγώνα δεν έλειψαν και οι αποβολές σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι όπου υπήρξε και τρίτο ημίχρονο λίγα λεπτά μετά την λήξη του και μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα.

Ο Γρηγόρης Τσαλγοιτζόπουλος με θάρρος και γενναιότητα μέσω επιστολής του ζητάει συγνώμη για την συμπεριφορά του από την ομάδα του, τον προπονητή του και τους συμπαίχτες του κάνοντας λόγω για unfair παιχνίδι από πλευράς Κορακοβουνίου και διαιτητικά λάθη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γρηγόρης Τσαλγιτζόπουλος

Θέλω να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τον προπονητή μου Δημήτρη Μειδάνη, από όλους τους συμπαίχτες μου και από τον πρόεδρο της ομάδας που είναι συνεχώς δίπλα μας και μας στηρίζει για την συμπεριφορά μου για τα όσα διαδραματίστηκαν στην αναμέτρηση με το Κορακοβούνι.

Ο unfair έως και αντιαθλητικός τρόπος παιχνιδιού της αντίπαλης ομάδας και η κακή διαιτητική αντιμετώπιση  που έτυχε η δική μου ομάδα η Δόξα Μεγαλόπολης στην αναμέτρηση με το Κορακοβούνι με έβγαλαν εκτός εαυτού και με ώθησαν σε μια αδικαιολόγητη για εμένα προσωπικά συμπεριφορά και νιώθω την ανάγκη να ζητήσω μια μεγάλη συγνώμη από τους ανθρώπους που καθημερινά δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μπορέσει η ιστορική Δόξα να πετύχει τoν εφετινό της στόχο.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ασε ρε φίλε. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να παίρνεις κόκκινη απο το ημίχρονο και όλοι σε ανέχονται παρά τα βρώμικα μαρκαρίσματα σου.

Εσυ ποιος εισαι