Τσαγγούρης σε Αρβανίτη: Η Αρκαδία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στις αθλητικές υποδομές

Τσαγγούρης σε Αρβανίτη: Η Αρκαδία αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στις αθλητικές υποδομές

Ιούλιος 02, 2020 - 22:38
2 σχόλια

Ο  πρόεδρος της ΕΠΣ Αρκαδίας Σταύρος Τσαγγούρης στην ομιλία του στην συνάντηση του Ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων   έθεσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο τονίζοντας ότι συνεχίζει να υπάρχει, γιατί υπάρχει βοήθεια από τους παράγοντες ενώ έκανε ειδκή αναφορά και στο μείζον θέμα των αθλητικών υποδομών του νομού μας.

Αναλυτικά

Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο συνεχίζει να υπάρχει από τις φιλότιμες προσπάθειες κάποιων παραγόντων οι οποίοι εις βάρος της δικής τους τσέπης συντηρούν τα σωματεία. Εδώ και 20 χρόνια η πολιτεία δεν έχει στηρίξει κανένα ερασιτεχνικό σωματείο. 

Τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικά σωματεία του νομού μας αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα μιας και τα λειτουργικά τους έξοδα γα μετακινήσεις, διαιτησίες και ιατρούς είναι περίπου 5.000 ευρώ τον χρόνο. Αυτά τα χρήματα τα προσφέρουν παράγοντες για την αγάπη που έχουν για την ομάδα τους.

Από κει και πέρα ο νομός μας αντιμετωπίζει τεράστια προβλήματα στις υποδομές. Για παράδειγμα τα σωματεία της ευρύτερης περιοχής της Τρίπολης εξυπηρετούνται από ένα γήπεδο με πλαστικό χορτάρι το οποίο μάλιστα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Το ερώτημα λοιπόν είναι με ποιον τρόπο θα μπορέσουμε να φέρουμε τα νέα παιδιά στα γήπεδα όταν δεν υπάρχουν υποδομές.

Αναφορικά με την υπόλοιπη Αρκαδία μπορεί να υπάρχουν κάποια γήπεδα ωστόσο και εκεί έχουμε προβλήματα στις υποδομές όπως με αποδυτήρια και εξέδρες. Στην Κυνουρία η αναλογία ήταν ένα γήπεδο ανά τρεις ομάδες και με τα έργα που έχουν ξεκινήσει η αναλογία θα παέι στο ένα γήπεδο ανά δύο ομάδες. Στην Τρίπολης όπως είπαμε το πρόβλημα είναι μεγάλο με ένα γήπεδο για δέκα περίπου ομάδες το οποίο μάλιστα ο αγωνιστικός του χώρος έχει προβλήματα.

Δυστυχώς σαν Αρκαδικό ποδόσφαιρο στο κομμάτι αυτό των γηπέδων και των αθλητικών υποδομών είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με άλλους νομούς αφού τα γήπεδα που υπάρχουν αλλού είναι πολλά περισσότερα από τα δικά μας.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Ηθελα να ήξερα ποιος είχε την ιδέα να μαζευτείτε να κάνετε μπούγιο στους ξοφλημένους Πάντως κάποιος σας παρέσυρε με την ιδέα των θεσμικών

Ok οι ζαίοι είναι για τα μπάζα αλλά και οι περισσότεροι των αθλητικών συλλόγων ........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.