Τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου θα καταθέσει η ΝΔ

Τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου θα καταθέσει η ΝΔ

Μάιος 01, 2019 - 17:03
0 σχόλια

Ο κ. Μητσοτάκης σε συνέντευξή του που παραχώρησε στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Παπαδάκη υπογράμμισε ότι με το που ανοίξει η Βουλή μετά τις εορτές του Πάσχα θα καταθέσει τροπολογία για τη μη μείωση του αφορολόγητου που έχει ψηφίσει – όπως είπε – ο ΣΥΡΙΖΑ από 1/1/2020.

«Προκαλώ τον κ. Τσίπρα να έρθει και να συνυπογράψει την τροπολογία που θα καταθέσω» σημείωσε ενώ πρόσθεσε πως επιμένει και θα καταθέσει την πρόταση δυσπιστίας κατά του Παύλου Πολάκη που είχε προαναγγείλει. «Η τελευταία επίθεση Πολάκη κατά του Στέλιου Κυμπουρόπουλου ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η κάλυψη του Τσίπρα είναι εντελώς ανεξήγητη.  Ο πολιτικός  βίος του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, είναι χυδαίος, προσβλητικός και φασιστικός. Ο κ. Τσίπρας είχε συγκεκριμένες επιλογές μετά τις δηλώσεις Πολάκη. Θα μπορούσε να τον αποπέμψει ή να αφήσει να συζητηθεί η πρόταση δυσπιστίας. Τελικά μετατρέπει την πρόταση μομφής σε πρόταση εμπιστοσύνης».


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.