Τρόπαια: Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα (pics)

Τρόπαια: Ο αγώνας συνεχίζεται για να μην κλείσει η Εθνική Τράπεζα (pics)

Ιανουάριος 18, 2019 - 20:12
4 σχόλια

Όπου υπάρχει δράση, έρχεται η αντίδραση!

Σήμερα βρεθήκαμε έξω απο το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στα Τρόπαια να εκφράσουμε την αντίδραση μας, την άρνησή μας στο κλείσιμο του υποκαταστήματος τη μέρα μάλιστα που είχε προγραμματιστεί η οριστική μετακόμιση. Έξω από το υποκατάστημα συγκεντρώθηκε απο νωρίς πλήθος κατοίκων, εξ αυτών και ο Δήμαρχος Γορτυνίας κύριος Γιάννης Γιαννόπουλος, βρίσκοντας βέβαια το κατάστημα κλειστό.

Η συντονιστική επιτροπή ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις επερχόμενες ενέργειες και στην συνέχεια μετέβει στην Τρίπολη σε συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κύριο Ευάγγελο Γιαννακούρα καθώς και σε συνέντευξη τύπου στην Αρκαδική τηλεόραση. Ο Δήμος Γορτυνίας όπως και η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι μαζί μας στον αγώνα αυτό κάνοντας και απο την πλευρά τους τις απαραίτητες ενέργειες.

Παράλληλα την ώρα που η συντονιστική επιτροπή μετακινουνταν προς την Τρίπολη στο υποκατάστημα κατέφθασαν (μετά τη λήξη της συμβολικής κατάληψης) τραπεζικοί και ασφαλίτες κάνοντας προσπάθεια εισόδου στο κατάστημα με πρόφαση τον ανεφοδιασμό του ΑΤΜ. Εκεί έσπευσαν κάτοικοι οι οποίοι παρεμπόδισαν την είσοδο τους στο κατάστημα και την οποιαδήποτε ενέργεια μετακόμισης μέχρι να ολοκληρώσουμε τις διαπραγματεύσεις.

Ο Αγώνας Συνεχίζεται!!!

Σύλλογος Γορτυνίας ‘Ο Λάδωνας’


4 Σχόλια

Καλά και μετά ξυπνήσατε. Σας κοροϊδευουν και ο Δήμος και η περιφέρεια. Για ποιες διαπραγματεύσεις και με ποίους.

Η ωρολογιακή βόμβα που τοποθέτησε ο υπουργός Γιάνης στο τραπεζικό σύστημα ήταν πολύ μεταχρονορυθμισμένη. Τώρα που σκάνε τα αποτελέσματα διαμαρτύρονται οι υποστηρικτές του βομβιστή!

Οι τραπεζες δεν ειναι περιπτερα να υπαρχουν σε καθε χωριο να πηγαινουν οι βλαχοι για να περναει η ωρα τους

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.