Τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο - Τρεις νεκροί

Τρομοκρατική επίθεση στο Στρασβούργο - Τρεις νεκροί

Δεκέμβριος 12, 2018 - 12:01
0 σχόλια

Ανθρωποκυνηγητό σε όλο το Στρασβούργο έχει εξαπολύσει η γαλλική αστυνομία μετά την επίθεση στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο κέντρο της πόλης το βράδυ της Τρίτης στην οποία τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δώδεκα τραυματίστηκαν. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι, σύμφωνα με τη Le Figaro, ένας 45χρονος Ταϊλανδός τουρίστας που πυροβολήθηκε στο κεφάλι έξω από ένα εστιατόριο ενώ η επίσης Ταϊλανδή σύζυγός του είναι μια από τις τραυματίες.

Από τους τραυματίες οι έξι βρίσκονται σε απολύτως κρίσιμη κατάσταση, δήλωσε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε τα ξημερώματα της Τετάρτης ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας Κριστόφ Καστανέρ.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο δήμαρχος του Στρασβούργου Ρολάντ Ρις είχε κάνει λόγο με ανακοίνωσή του που έστειλε στο Γαλλικό Πρακτορείο για τέσσερις νεκρούς και περίπου δέκα τραυματίες. Τον ίδιο αριθμό είχαν δώσει πηγές προσκείμενες στη γαλλική αστυνομία.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες είναι Γάλλος υπήκοος, με καταγωγή από το Μαρόκο και το όνομά του είναι Σερίφ Σεκάτ, ενώ η φωτογραφία του άρχισε να κυκλοφορεί στα ΜΜΕ

(ΠΗΓΗ: protothema.gr)

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.