Τροχαίο στον Περιμετρικό της Καλαμάτας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (pics)

Τροχαίο στον Περιμετρικό της Καλαμάτας με λεωφορείο του ΚΤΕΛ (pics)

Ιούνιος 05, 2017 - 13:13
6 σχόλια

Ένα περίεργο ατύχημα συνέβη το πρωί της Δευτέρας στον Περιμετρικό της Καλαμάτας.
Ειδικότερα κάτω από άγνωστες συνθήκες το λεωφορείο που να σημειωθεί δεν είχε μέσα επιβάτες ανέβηκε πάνω στη νησίδα στην άκρη του δρόμου αφού πρώτα είχε σπάσει τα κιγκλιδώματα στην άκρη του δρόμου.

(ΠΗΓΗ: tharrosnews.gr)


6 Σχόλια

Για αλλη μια φορα ο συγκεκριμενος γερο-οδηγος,πηγαινε με 120 χιλιομετρα.γι αυτο ειχε & την καταλληλη φορα να σκαρφαλωσει εκει πανω.Αλλιως θα εκοβε στο πρωτο μπαμ

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 13:35 Κι επειδή είσαι και πονηρίδης, το σωστό είναι ΠΕΡΙΦΕΡ-ΕΙ-ΑΚΟΣ, τό'πιασες μανούλα; Και για την ενημέρωσή σου, το ίδιο σημαίνει...

Να κάνης αίτηση στο δημόσιο να σε πάρουν για πραγματογνωμονα Ελλάδος αφού έβγαλες Εσει το πόρισμα αμέσως χώρεις να ξέρεις τη ακριβώς έπαθε το λεωφορείο για να γεινη το μπαμ Λυπάμαι πολύ άμα είσαι και συνάδελφος κρίμα!!!

Ζητώ συγνώμη ταπεινά που ξέχασα να βάλω ένα ''Ε'' . Ήδη έχω κάνει 100 κάμψεις για να εξιλεωθώ και με μαστιγώνουν από χθες έως σήμερα και δεν ξέρω πότε θα τελειώσει αυτό το βάσανο στο τεράστιο λάθος που έχω υποπέσει.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΕΓΡΑΨΑ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΟ, ΞΕΧΑΣΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ''Ε'' .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.