Τατούλης

Επικαιρότητα

Latest

Πρόσληψη προσωπικού από το Κέντρο Ημέρας «Αμάλθεια»

Η Αμ.κ.ε. «ΑΜΑΛΘΕΙΑ», αστικός μη κερδοσκοπικός φορέας, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού»  (Eγκρ. Σκοπ.

Περισσότερα

Πώς ερμηνεύεται η οργή του Θεού

Συχνά έννοιες πού υπάρχουν ή σχετίζονται με την Βίβλο, έχουν παρερμηνευθεί, σχεδόν «κακοποιηθεί» και η ζημία δεν είναι μικρή.

Περισσότερα

Περιφέρεια Πελοποννήσου: Εκχώρηση δικαιώματος υπογραφής

Συνάντηση με αντιπεριφερειάρχες και διευθυντές υπηρεσιών της έδρας είχε σήμερα Πέμπτη στην Τρίπολη ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με αντικείμενο την εκχώρηση του δικαιώματος υπογραφής.

Περισσότερα

Μαγικό φθινόπωρο στον Πλάτανο

Ένα χρυσοπράσινο φθινόπωρο ντύνει τον Πλάτανο Κυνουρίας. Η Αρκαδία είναι υπέροχη και αυτή την εποχή.

Η φωτογραφία, του Γιάννη Αντωνίου.

Μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς στη στήλη «Η φωτογραφία της ημέρας».

Περισσότερα

Πραγματοποιήθηκε το συνέδριο τουρισμού στην «Πελοπόννησος EXPO» (pics,vid)

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το συνέδριο για τον Τουρισμό, που διοργανώθηκε στο πλαίσιο της έκθεσης «Πελοπόννησος EXPO», την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης, στο κτίριο Γ.Ε.Α. στη ΒΙ.ΠΕ Τρίπολης.

Περισσότερα

Μέλος της ΕΝΠΕ η περιφερειακή σύμβουλος Πελοποννήσου Μαργαρίτα Σπυριδάκου

Ανακοινώθηκαν από την Ενωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ) τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο και Εποπτικό Συμβούλιο της Ενωσης, που διεξήχθησαν χθες Τετάρτη στην Αθήνα.

Περισσότερα

Οι διαιτητές των αγώνων σε Α' και Β' Αρκαδίας

Ορίσθηκαν από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΣ Αρκαδίας οι διαιτητικές τριάδες των αναμετρήσεων για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας και για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας το προσεχές Σαββατοκύριακο 16 και 17 Νο

Περισσότερα

Γ. Σμυρνιώτης: Να τελειώνουμε με τα απορρίμματα, άπαξ διά παντός

Ο πρώην δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης ήταν η μοναδική υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου του ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου στην Τρίπολη.

Περισσότερα

Ηλεία - Μονή Πορετσού: Οι πρόσφυγες δεν έμειναν στο μοναστήρι - «Καλύτερα στη Μόρια», έλεγαν

Οι πρόσφυγες και μετανάστες που μεταφέρθηκαν από τις ακατάλληλες δομές φιλοξενίας στην ΙΜ Πορετσού στην Ηλεία, προκειμένου να φιλοξενηθούν (δέιτε

Περισσότερα

ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου: Αργειτάκης πρόεδρος, Σμυρνιώτης αντιπρόεδρος για τη νέα θητεία (pics)

Προεδρεύοντος του αντιδημάρχου Καθημερινότητας Γ. Λαγού, ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Νοεμβρίου η διαδικασία εκλογής προέδρου και αντιπροέδρου στον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης για τη νέα δημοτική περίοδο.

Περισσότερα

Αποτελέσματα μετεγγραφών ακαδημαϊκού έτους 2019 - 2020

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι τα αποτελέσματα των ηλεκτρονικών αιτήσεων μετεγγραφών είναι διαθέσιμα από σήμερα Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019, μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής Μετεγγραφών 2019.

Περισσότερα

Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων δήμου Τρίπολης

Διενέργεια συνοπτικού διαγωνισμού του άρθρου 117 του ν. 4412/2016 κάτω των ορίων με κριτήριο ανάθεσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάση της τιμής με ενιαίο ποσοστό έκπτωσης του άρθρου 125 του ν.

Περισσότερα

Από την ΑΕΚ Τρίπολης στον ΑΕΚτζή Πέτρο

Η ΑΕΚ Τρίπολης όπως και όλα τα σωματεία του νομού μας έδωσε το παρών με τους Γεωργακόπουλο και Λαφογιάννη εκ μέρους των ποδοσφαιριστών και με τον Μανώλη Καγιάννη στις εξέδρες του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκτρώνης" στον φιλανθρωπικό αγώνα για τον Πέτρο

Περισσότερα

Το γκολ ζωής του Πέτρου από την Μεγαλόπολη (vid)

Ο Λάζαρος Αβίντογλου ταξίδεψε από την Αθήνα για να εκπροσωπήσει τον Ολυμπιακό Λεωνιδίου και όπως και άλλοι ποδοσφαιριστές, προπονητές και παράγοντες βρέθηκαν από όλα τα μήκη και τα πλάτη του νομού μας στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" για τον 17χ

Περισσότερα

Η αφιέρωση του Σωτήρη Μέλλου στον Πέτρο

Ο Σωτήρης Μέλλος σκοράρει και τρέχει προς το μέρος που βρίσκεται ο 17χρονός Πέτρος για να τον πάρει αγκαλιά και να του αφιερώσει το γκολ που σημείωσε με τον κόσμο να ξεσπάει σε αμέτρητα χειροκροτήματα.

Περισσότερα

Σελίδες