Tροχαίο στα φανάρια του Βασιλόπουλου στην Τρίπολη (photos+video)

Tροχαίο στα φανάρια του Βασιλόπουλου στην Τρίπολη (photos+video)

Φεβρουάριος 25, 2015 - 20:38
7 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης 25 Φεβρουαρίου στα φανάρια του Βασιλόπουλου στην Τρίπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ΙΧ όχημα που διέσχιζε την οδό Αλεξάνδρου Σούτσου, παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη στη διασταύρωση με την οδό Ναυπλίου. Αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε διερχόμενο όχημα.

Ο οδηγός που παραβίασε τον κόκκινο σηματοδότη, σύμφωνα με πληροφορίες, χτύπησε λίγο στο κεφάλι όμως δεν ήταν κάτι σοβαρό.

Ευτυχώς, υπήρξαν μόνο υλικές ζημιές.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τροχαίο στα φανάρια του Βασιλόπουλου


7 Σχόλια

Θα βγει τώρα ο γνωστός τσανακογλύφτης του Γιάγκου να πει ότι φταίει ο Παυλής ?

Τελικά ο κόσμος έχει μπερδευτεί πότε δουλεύουν τα φανάρια και πότε δε δουλεύουν . Πάνω που συνήθισαν τα φανάρια χαλασμένα και περνούσαν όποτε ήθελαν , κατάφερε ο δήμαρχος μετά από πολλά ατυχήματα και τα έφτιαξε. Επειδή όμως ο Μήτσος είναι *** οι οδηγοί δεν τον πίστεψαν και σου λέει δε μπορεί χαλασμένα θα είναι πάλι.!!! Προτείνω ο δήμαρχος να βγάλει οδηγίες. Τις μονές μέρες θα είναι φτιαγμένα , τις ζυγές χαλασμένα. Για να μην μπερδεύεται και ο κοσμάκης.

Από συνήθεια ρε παιδιά που είναι συνέχεια χαλασμένα τα φανάρια , τώρα θα τρακάρουμε για να έχουμε κάτι να κανουμε, για να βγαίνουμε και στο instagram...

με ποσα χιλιομετρα πηγαιναν που εγιναν βιδεσ δηλαδη? τα φαναρια φταινε? υπαρχει και stop που βγαζει ματι αλλα ετσι τον βολεψε να περασει με kokkino νομιζωντας οπως πολλοι οτι θα το... προλαβει.μαθετε να οδηγατε και να σας λειπει η κριτικη.ειναι το δευτερο αρυχημα την ιδια μερα λογω παραβιασης φανριου η stop

Ολοι λετε χωρις να ησαστε μπροστα.δεν ετρεχε κανεις τους.το αγροτικο νομισε οτι ηταν πρασινο και εστριψε παρανομα.και κατεληξε στο νοσοκομειο ο ανθρωπος.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.