Τροχαίο και πυρκαγιά μέσα στη σήραγγα του Αρτεμισίου

Τροχαίο και πυρκαγιά μέσα στη σήραγγα του Αρτεμισίου

Μάιος 08, 2017 - 10:03
0 σχόλια

Τροχαίο σημειώθηκε στη σήραγγα του Αρτεμισίου την Δευτέρα 8 Μαΐου στις 08:45.

Tο τροχαίο έγινε μέσα στη σήραγγα και ξέσπασε φωτιά, όταν δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν εντός της σήραγγας στο ρεύμα προς Τρίπολη.

Οι πρώτες πληροφορείς αναφέρουν ότι ένας από τους επιβαίνοντες έχει τραυματιστεί σοβαρά στο πόδι.

Άμεση ήταν η παρέμβαση της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, καθώς και των υπευθύνων του Μορέα. Έχει γίνει εκτροπή και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία με την Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων, το Arcadia Portal πληροφορήθηκε ότι υπήρξε τραυματισμός, αλλά οι πληροφορίες αυτές μεταφέρονται με κάθε επιφυλαξη, καθώς ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Nα υπενθυμίσουμε στους οδηγούς ότι λόγω εκτέλεσης εργασιών συντήρησης έχουν προγραμματιστεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου  Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και κλάδο Λεύκτρο-Σπάρτη,  από την κατασκευάστρια εταιρεία, στην περιοχή της σήραγγας Αρτεμισίου.

Έτσι από σήμερα τη Δευτέρα (8.5.2017) έως και τη Τρίτη (9.5.2017) η κυκλοφορία των οχημάτων πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Αρτεμισίου Α.), από τον οποίο θα εξυπηρετηθούν αμφότερες οι κατευθύνσεις, σε μία λωρίδα κυκλοφορίας έκαστη.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.