Τροχαίο για τρεις παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στη Βουδαπέστη

Τροχαίο για τρεις παίκτες της Εθνικής Ελλάδος στη Βουδαπέστη

Μάρτιος 30, 2015 - 14:18
0 σχόλια

Φωτογραφία: (ICONPRESS/ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΟΥΚΟΡΙΚΟΣ) 

Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές  Γιάννης  Φετφατζίδης,  Βαγγέλης Μόρας και Παναγιώτης Τατχσίδης είχαν τροχαίο ατύχημα στη Βουδαπέστη, καθώς επέβαιναν σε ταξί αμέσως μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα της Ουγγαρίας με την Ελλάδα.

Οι παίκτες που αγωνίζονται σε ομάδες του εξωτερικού είχαν μείνει στη Βουδαπέστη, προκειμένου να αναχωρήσουν σήμερα Δευτέρα (30/3) για τις χώρες των συλλόγων τους με τους Φετφατζίδη, Μόρα και Ταχτσίδη να έχουν τροχαίο με ταξί στην πρωτεύουσα της Ουγγαρίας, όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω τους. Νεκρός o ένας οδηγός από το δυστύχημα, όπως επιβεβαιώνει η αστυνομία της Βουδαπέστης.

Οι τρεις Έλληνες διεθνείς ποδοσφαιριστές  είναι καλά στην υγεία τους. Ο Φετφατζίδης είναι ελαφριά τραυματισμένος στο κεφάλι χωρίς όμως κάτι το ανησυχητικό.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Σας ενημερώνουμε ότι οι διεθνείς ποδοσφαιριστές Φετφατζίδης, Μόρας και Ταχτσίδης ενεπλάκησαν σε τροχαίο στη Βουδαπέστη, καθ' οδών προς το αεροδρόμιο της πόλης προκειμένου να επιβιβαστούν σε προγραμματισμένη πτήση και να επιστρέψουν στην Ιταλία.

Ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα πληροφορίες περί σοβαρού τραυματισμού τους.

Τα στελέχη της Εθνικής Ομάδας είναι σε διαρκή επαφή μαζί τους από νωρίς το πρωί.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν εντός της ημέρας».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.