Τροχαίο ατύχημα για παίκτη του Αστέρα Τρίπολης (pic)

Τροχαίο ατύχημα για παίκτη του Αστέρα Τρίπολης (pic)

Οκτώβριος 24, 2019 - 13:57
10 σχόλια

Τροχαίο ατύχημα για τον ποδοσφαιριστή του Αστέρα Τρίπολης Αντριάν Ριέρα το μεσημέρι της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα ο Ριέρα έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και ντελαπάρισε μπροστά από κατάστημα στη Λεωφ. Μουτζουροπούλου στην Τρίπολη.

Ευτυχώς ο παίκτης του Αστέρα δεν χτύπησε, ενώ μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.


10 Σχόλια

Καλα τοσα χρονια του σκοτωμου πανε οι παιχτες του Αστερα,δεν βλεπουν στοπ,δεν κοιτανε τιποτα..

Το "δυστυχώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του" ειναι το λιγότερο αστείο. Εκείνη την ωρα φεύγουν τα παιδια απο τα σχολεία. Σε απόσταση αναπνοής σχολεία, καταστήματα. Πολυσύχναστος δρόμος κ τρέχουν όλοι του σκοτωμού. Πρέπει να συμβεί κατι αντίστοιχο με αυτό που έγινε στο Αιγιο; Οι φορείς πρέπει κατι να κάνουν κ ως γνωστό αν δεν σπάσεις αυγά δεν τρως ομελέτα. Ας ξυπνήσουμε πριν ειναι πολύ αργά.

Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί. Δύο χρόνια τώρα που περνάω απέναντι απο εκει για να πάω το παιδί στο Νηπιαγωγείο, φυλάγομαι μην μας σκοτώσει κανείς πάνω στο πεζοδρόμιο. Τα αυτοκίνητα αναπτύσσουν υπερβολική ταχύτητα. Ούτε η διάβαση έξω απο το Νηπιαγωγείο, ούτε οι γονείς με τα παιδιά απ το χέρι δεν τους πτοούν οχι να σταματήσουν αλλά ούτε να κόψουν ταχύτητα.....Αν καθίσει η τροχαία μια εβδομάδα εκεί, θα κάνει χρυσές δουλειές. Ευχή μου να μην σκοτωθεί κανένας αθώος πεζός.

Καθόλου δεν μας απασχολεί αν χτύπησε ο παίχτης του αστέρα άμα θέλει να τρέχει το θέμα είναι να μην την πληρώσει κανένας αθώος. Άντε με δαύτους τα τραγιά όλα που κλωτσάνε μια μπάλα και νομίζουν ότι κάποιοι είναι που να παίσουν στη Δ εθνική να καθαρίσει η πόλη.

Εκεινη την ωρα σχολανε μαθητες και περπατούν στο πεζοδρόμιο... δε μας νοιαζει για τον παίκτη ,ας μην εκαναν κοντρες με το συμπαίκτή του.. μια ζωή έτσι πηγαίνουν στους δρόμους ,,μαζέψτέ τους...

Τι λέτε ρε παιδιά ποιους να μαζέψουν απεναντίας οι Ραχούλες καμαρώνουν με τέτοιους παιχταράδες......

Αυτοί οι παίχτες είναι ο ένας πιο επικίνδυνος από τον άλλον, όταν βλέπεις αυτοκίνητό τους πρέπει να κάνεις στην άκρη γιατί σε φάγανε!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.