Τρίτος o Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ Τρίπολης στο Atlantis

Τρίτος o Λαμπρόπουλος της ΑΕΚ Τρίπολης στο Atlantis

Δεκέμβριος 14, 2016 - 12:24
0 σχόλια

Μετά την πρώτη θέση στο τελευταίο ενωσιακό κάτω των 10 ετών ήρθε μια ακόμη διάκριση για τον μικρό αθλητή του ομίλου μας Λαμπρόπουλο Μιχάλη. Η κατάκτηση της 3ης θέσης στο open τουρνουά του Atlantis στην Αθήνα ήταν η τελευταία για φέτος αγωνιστική απόδραση του Μιχάλη κλείνοντας μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Παρά την ίωση που τον ταλαιπωρούσε στον ημιτελικό ο αθλητής του Ομίλου μας αγωνίστηκε αλλά δεν κατάφερε να προκριθεί στον μεγάλο τελικό του τουρνουά και ηττήθηκε από τον Σακκά με 2-0 σετ (42, 42) κατακτώντας την 3η θέση.

Στην πορεία του προς τον ημιτελικό ο Μιχάλης επικράτησε του Σουρή με 2-0 σετ (41, 41) και στην 16άδα του Σιαμά με το ίδιο σκορ. Στην οκτάδα του τουρνουά, αντίπαλος του Λαμπρόπουλου ήταν ο Ζαβολέας, του οποίου επικράτησε με 2-1 σετ (45, 41 10-6) μπαίνοντας στην τετράδα του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στον Μιχάλη για αυτή του την επιτυχία, και του ευχόμαστε καλές γιορτές και καλή ανάρρωση από την ίωση που τον ταλαιπωρεί.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.