Το τρίτο ημίχρονο από το Δόξα - Λέρνα (vid)

Το τρίτο ημίχρονο από το Δόξα - Λέρνα (vid)

Μάιος 23, 2016 - 10:35
0 σχόλια

Την δική τους άποψη για την αναμέτρηση έδωσαν μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στην Δόξα Μεγαλόπολης και την Ένωση Λέρνας οι δύο προπονητές Βασίλης Κούβαλης και Δημήτρης Αποστόλου καθώς και ο κεντρικός αμυντικός των κυανόλευκων Γιάννης Γιαννακούλιας.

Βασίλης Κούβαλης και Γιάννης Γιαννακούλιας τόνισαν πως με βάση την συνολική εικόνα του αγώνα το τελικό αποτέλεσμα άδικη την προσπάθεια της Δόξας δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για την συνέχεια ενώ από την πλευρά του ο τεχνικός της Λέρνας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ισοπαλία αναφέροντας πως η άνοδος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική.

Βασίλης Κούβαλης: '' Μας αδικεί το αποτέλεσμα''

''Νομίζω ότι μας αδικεί το αποτέλεσμα του παιχνιδιού. Έγινε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια, ήμασταν σαφώς καλύτεροι σε όλο το διάστημα του αγώνα αλλά τελικά το αποτέλεσμα είναι 2-2.  Δεν σταματάμε εδώ  συνεχίζουμε,  στα αποδυτήρια είπα στους παίχτες μου ότι κερδίσαμε σήμερα και εννοώ με βάση την εμφάνιση που είχαμε και από κει και πέρα έχουμε ακόμα τρία παιχνίδια''.

Για την συνέχεια και τον αγώνα που ακολουθεί με το Ολυμπιακό: ''Όλα τα παιχνίδια είναι το ίδιο και δεν αλλάζει τίποτα είτε είναι εντός είτε είναι εκτός έδρας. Το Γύθειο έχει τρεις ήττες και θα έρθει εδώ να πάρει κάτι διότι δεν θα είναι αδιάφορο''.

Δημήτρης Αποστόλου: Η άνοδος θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική''

Δημήτρης Αποστόλου: '' Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αντικατοπτρίζει την εικόνα του αγώνα.  Όλες οι ομάδες είναι ισοδύναμες και η άνοδος θα κριθεί μέχρι και την τελευταία αγωνιστική καθώς όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Εμείς αντιδράσαμε σωστά και στο πρώτο γκολ που δεχθήκαμε αλλά και στο δεύτερο και πιστεύω ότι θα μπορούσαμε στο 89' που βγήκαμε στην κόντρα με 4 παίχτες να κλέβαμε και το παιχνίδι εν είχαμε μία σωστή μεταβίβαση''.

Για την συνέχεια: '' Η συνέχεια θα είναι συναρπαστική. Καμία ομάδα δεν έχει το προβάδισμα. Όλοι κερδίζουν δύσκολα με την διαφορά να είναι στο γκολ η έρχονται ισοπαλίες με εξαίρεση την πρώτη αγωνιστική που η Δόξα που ήταν και λίγο τυχερή και πήρε πιο εύκολα το παιχνίδι στο Γύθειο.  Όλα τα παιχνίδια είναι που θα κάτσει η φάση, εκεί που είναι να βάλεις το γκολ μπορεί να το δεχθείς και μοιραία να χάσεις τον αγώνα. Χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος και να αντέξεις σε τιμωρίες και τραυματισμούς γιατί τα παιδιά δεν έχουν συνηθίσει να παίζουν Τετάρτη, Κυριακή διότι είναι ερασιτέχνες και έχουμε ξεκινήσει να παίζουμε από πολύ νωρίς. Πιστεύω ότι στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι με την Δόξα θα κριθεί η άνοδος.

Γιάννης Γιαννακούλιας: ''Πάμε γερά και στην συνέχεια''

''Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα μας αδικεί γιατί ήμασταν καλύτεροι δε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας τεράστιες ευκαιρίες με χαρακτηριστική του Χρήστου του Νάνου στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και το δοκάρι στο πρώτο μέρος του Δρόσου  με την Λέρνα να μην μας απειλεί αλλά να έρχεται η ισοπαλία. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, είναι ένα αποτέλεσμα που μας αδικεί πολύ''.

Για την συνέχεια: ''Συνέχεια είναι γνωστή. Θα πάμε γερά να χτυπήσουμε το παιχνίδι που ακολουθεί με το Γύθειοστην έδρα μας και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα για την άνοδο''.

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Δηλώσεις από τον αγώνα Δόξα-Λέρνα


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.