Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία… Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία… Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 0-0

Φεβρουάριος 13, 2011 - 18:18
2 σχόλια

Και δηλώσεις Δερμιτζάκη μετά τον αγώνα
Ο Αστέρας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Ηρακλή στο Καυταντζόγλειο Στάδιο 0-0, παίρνοντας ακόμα ένα βαθμό εκτός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι που αναδεικνύεται ισόπαλος ο Αστέρας, μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο (0-0) και στην Τρίπολη με τη Λάρισα (1-1).

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί ποιοτικές δάφνες, αφού η δύναμη και το πάθος των ποδοσφαιριστών ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Ως εκ τούτου, το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης δεν είχε πολλές φάσεις και οι σημαντικότερες δημιουργήθηκαν από την πλευρά του Αστέρα, τις οποίες και παρουσιάζουμε στις παρακάτω γραμμές:
1' Ο Καρέρα σουτάρει, αλλά ο Ελευθερόπουλος πλονζάρει και μπλοκάρει την μπάλα
6' Ο Παπάζογλου κερδίζει την μπάλα από τον Κατσαμπή, μπαίνει στην μεγάλη περιοχή αλλά το πλασέ του θα αποκρούσει ο Ελευθερόπουλος
40' Ο Λαδάκης κερδίζει τη μπάλα στο χώρο της μεσαίας γραμμής και πασάρει στον Αρσενίεβιτς, που μπαίνει από αριστερά στη μεγάλη περιοχή, αποφεύγει ωραία τον Κατσαμπή, αλλά απέναντι από Ελευθερόπουλο δε σουτάρει δυνατά και χάνει τη μεγάλη ευκαιρία
Στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Ιάκομπ σουτάρει μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα, στέλνοντας την μπάλα να περάσει ψηλά άουτ.
53' Σε μία υποδειγματική αντεπίθεση του Αστέρα, ο Αρσενίεβιτς σεντράρει από αριστερά, αλλά το πλασέ του Καρέρα κοντράρει στον Κατσιαμπή και η μπάλα φεύγει κόρνερ
Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού, ο Ζερκά σουτάρει δυνατά, αλλά ο Ντεγκρά πέφτει στη γωνία του και μπλοκάρει την μπάλα.
Διαιτητής: Τσινιάρης (Αθηνών)
Ηρακλής: Ελευθερόπουλος, Κατσαμπής, Χοσέμι, Αραμπατζής, Λίμα, Παπαστεριανός (85' Ρόμπλες), Γκαρσία, Μάρα (55' Επαλέ), Ζερκά, Ιάκομπ, Σολτάνι (74' Καϊτά).
Αστέρας Τρίπολης: Ντεγκρά, Φυτανίδης, Ουριμπάρι, Ορόθκο, Μπαρτολίνι, Λαδάκης, Μπαστία, Καρέρα (66' Ουντότζι), Αρσενίεβιτς (83' Ρούμπιλ), Ροτζέριο (90' Μαρσέλο), Παπάζογλου.
 
Δηλώσεις Δερμιτζάκη μετά τον αγώνα με Ηρακλή
Μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Καυταντζόγλειο Στάδιο και την ισοπαλία 0-0 με τον Ηρακλή, ο προπονητής του Αστέρα Παύλος Δερμιτζάκης μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου στην καθιερωμένη συνέντευξη που ακολουθεί τους αγώνες της Σούπερ Λιγκ. Τα κυριότερα σημεία της σημερινής συνέντευξης έχουν ως εξής:
 
«Προετοιμαστήκαμε όλη την εβδομάδα για να έρθουμε και να πάρουμε το ματς. Ήμασταν καλά διαβασμένοι, τα στατιστικά το δείχνουν, αμυντικά δεν αφήσαμε προϋποθέσεις για γκολ στον Ηρακλή, που έκανε μόνο μια φάση με τον Γιάκομπ.
Απεναντίας εμείς είχαμε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο και μία στο δεύτερο, δημιουργήσαμε φάσεις που πρέπει να κάνεις σε εκτός έδρας ματς.
Ήμασταν καλοί και στο δεύτερο μέρος, απλά δεν δημιουργήθηκαν οι προϋποθέσεις για γκολ. Οι αλλαγές ήταν για να ελέγξουμε το ματς και τα παιδιά τα έδωσαν όλα. Όλα τα στατιστικά το δείχνουν. Ό,τι ήταν να κάνεις σε εκτός έδρας ματς το κάναμε.
Σίγουρα δεν είναι ένα θετικό αποτέλεσμα, αλλά στη συγκεκριμένη καμπή του πρωταθλήματος ό,τι πάρεις είναι καλό. Αν εκμεταλλευτούμε τα εντός έδρας, θα είναι το στοιχείο που θα μας δώσει την επίτευξη του στόχου. Εκτός έδρας η ομάδα είναι δυνατή αλλά εντός έδρας θέλουμε δουλειά. Δεν είναι ακατόρθωτος ο στόχος γιατί έχουμε καλή ομάδα και μπορούμε να τα καταφέρουμε.
Είμαι ικανοποιημένος που δημιουργούμε φάσεις για να φτάσουμε εκεί. Θα ήταν χειρότερα να μην πατούσε περιοχή η ομάδα. Μέχρι το τέλος θα έχουμε καλά αποτελέσματα εκτός έδρας. Στην Τρίπολη είδα ότι με τη Λάρισα κάναμε έξι ευκαιρίες, αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ το οποίο μπορεί και να δεχτείς. Παίζουμε καλά για να πάρουμε και αποτέλεσμα το οποίο χρειαζόμαστε. Όσον αφορά την παραμονή πιστεύω πώς το μάξιμουμ είναι 35 βαθμοί. Αυτός θα είναι ο στόχος μας»
 
Δεν τα κατάφεραν οι νέοι…
Στο παιχνίδι νέων που άνοιξε την αυλαία αναμετρήσεων μεταξύ Αστέρα και Ηρακλή, η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε με 2-1 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Τσίτας (25’ 87’), ενώ είχε ισοφαρίσει ο Κουρμπέλης στο 68’ με σουτ.
Ηρακλής: Κωφός, Κουτσιώλης, Πασούδης, Κώτσιας, Παπαστεργιανός, Πετανίδης, Ποζίδης (68΄ Θάργιο), Στεργιανάς (56΄ Νατσιόπουλος), Τσίτας, Ζαγναφέρης (76΄ Παπαστεργίου), Καρανδρέας
Αστέρας: Στεφανάκος, Φιλάι, Πετρούσης, Παπαδημητρίου (46΄ Τόγρου), Χάρμπαλης (88΄ Γιώτσας), Ζώης, Ντινιωτάκης (57΄ Χαρτσιάς), Σκόνδρας, Βαλκάνος, Κουρμπέλης, Διαμαντόπουλος.
 
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια