Τρίτη η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Τρίτη η Λαμπροπούλου της ΑΕΚ Τρίπολης στην Καλαμάτα

Νοέμβριος 16, 2019 - 10:01
0 σχόλια

Την 3η θέση στο Ε3 της 40ης εβδομάδας που έγινε στην Καλαμάτα κατέκτησε η αθλήτρια του ομίλου μας Λαμπροπούλου Σήλια. Στην κατηγορία των κοριτσιών κάτω των 16 ετών, που αγωνίζεται την φετινή χρονιά η Λαμπροπούλου, έλαβε μέρος στο τελευταίο Ε3 της χρονιάς και κατέκτησε την 3η θέση σε 16άρι ταμπλό.

Η Λαμπροπούλου no3 του ταμπλό έφτασε μέχρι τα ημιτελικά περνώντας τον πρώτο γύρο με bye και επικρατώντας στον δεύτερο γύρο της Γεωργοπούλου του ΑΟΑ Πατρών με 2-0 σετ (41, 42), Στα ημιτελικά η αθλήτρια της ΑΕΚ Τρίπολης δεν αγωνίστηκε με την Βασιλοπούλου του ΑΟΑ Πατρών, εξαιτίας των εξετάσεων σε διαγωνισμό μαθημάτων , όπου συμμετείχε. Για την ιστορία η Βασιλοπούλου, επικράτησε και στον τελικό κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Η διοίκηση και οι προπονητές συγχαίρουν την Λαμπροπούλου και της εύχονται καλή προετοιμασία και πορεία, τόσο στα masters  της  Στ΄  Ένωσης, που γίνονται αυτό το Σαββατοκύριακο στην Πάτρα,  όσο και στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Γυναικών, το οποίο ξεκινά την άλλη εβδομάδα στα γήπεδα της Ραφήνας.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.