Τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην Τρίπολη (pics)

Τρισδιάστατη διάβαση πεζών στην Τρίπολη (pics)

Μάρτιος 09, 2020 - 19:14
6 σχόλια

"Έγινε κατά αρχάς δεκτή, από την Κοινότητα Τρίπολης και τον Δήμο Τρίπολης, η προφορική πρόταση της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων του 1ου Συστήματος Τρίπολης για την εθελοντική κατασκευή από τους Προσκόπους της πρώτης τρισδιάστατης διάβασης πεζών στην πόλη μας, κατά τα πρότυπα άλλων Δήμων, και με την ευγενική χορηγία συνδημότη επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στο χώρο της αυτοκίνησης και όχι μόνον...

Αναμείνατε τις διαδικαστικές λεπτομέρειες!!!"

Αυτό αναφέρει σε ανάρτησή του ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

 

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Διάβαση πεζών δεν σταματάει εύκολα κάποιος. Το τραγικό ειναι οτι ξεκινάει απο τις σχολές οδηγών αυτό. 2 φορές μου έχει τύχει να περνάει αυτοκίνητο με υποψήφιο οδηγό και να μην μπει καν στον κόπο να σταματήσει. Μέχρι να μάθουν να σέβονται τις διαβάσεις όλα αυτά ειναι απλά μία κοτσιλιά στον δρόμο.

Καλές οι καινοτομίες αλλά αν ο οδηγός δει ξαφνικά ένα εμπόδιο αντί κλασικών διαβάσεων μπορεί να αντιδράσει σπασμωδικά.Ποιος κρίνει πως είναι καλή ιδέα τέτοιου είδους διαβάσεις και πειραματισμοί?

Να προσθέσω ασχέτως αν μιλάμε για τρισδιάστατη ή όχι: 1) Να επιλέγεται ρητά ειδική φαβή που είναι κατάλληλη για μεγάλες αντοχές σε νερό και την τριβή από τις ρόδες αυτοκινήτων. Δεν γίνεται να ξεβάφουν μέσα στο μήνα σχεδόν 2) Να γίνεται πιο συχνή ανανέωση της βαφής. Να είναι σε σύντομο πρόγραμμα. Να υπάρχει πρόβλεψει ότι Χ ευρώ θα πηγαίνουν ανά πχ 3 μήνες σε συντήρηση διαγραμμίσεων.

Πολυ ωραια ιδεα,και μαλιστα το πρωτη διαβαση να την κανουνε μπροστα απο τον νεο ασφαλτωστρωμενο και φωτισμενο δρομο στο Πανεπιστημιο,θα του πηγαινε πολυ αυτη η καινοτομια .χαχαχαχχαχχαχαχα

Άλλη μια καινοτομία του εκ μεταμορφώσεως μαϊντανού που καπηλεύονται άτομα με γνώστη δράση και λέγειν στα κοινά. Με λίγα λόγια μαϊντανε, δεν έχεις λέγειν, σταμάτα τα ταγκ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αργούν οι εκλογές, άραξε στις εκδρομές σου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.