Τρίπολη: Ύποπτες συναλλαγές δίπλα σε παιδική χαρά

Τρίπολη: Ύποπτες συναλλαγές δίπλα σε παιδική χαρά

Αύγουστος 05, 2015 - 11:27
5 σχόλια

Ακόμα και πιο μικρές επαρχιακές πόλεις έχουν να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες συμπεριφορές, και κακοποιά στοιχεία, παντός είδους. Η πόλη της Τρίπολης αποτελείται από φιλήσυχους ανθρώπους οι οποίοι κατά κανόνα ζουν αρμονικά εντός και εκτός των τειχών της πόλης.

Μια μικρή μειοψηφία κατοίκων δεν δρουν έτσι, αλλά επιλέγουν να ζήσουν κάνοντας παραβάσεις, αγνοώντας τον νόμο και τους «κανόνες» που υπάρχουν στη μικρή κοινωνία της Τρίπολης. Οι περισσότεροι που αναμειγνύονται σε τέτοιου είδους παράνομες δοσοληψίες είναι οι «συνήθεις ύποπτοι» του παράνομου εμπορίου, ενώ προσεγγίζουν συχνά ηλικιωμένους ανθρώπους με σκοπό την εξαπάτηση ή τον πληρωμένο έρωτα.

Ολοένα αυξάνονται τα φαινόμενα παράνομων δοσοληψιών σε απόμερα αλλά και κεντρικά σημεία της Τρίπολης. Τα πάρκα είναι οι χώροι οι οποίοι επιλέγονται από τους εμπόρους απαγορευμένων ουσιών ως χώροι διακίνησης αυτών.

Το πάρκο των Φιλοδένδρων στην πλατεία Άρεως πρωταγωνιστού σε σε αυτές τις παράνομες πράξεις τα τελευταία χρόνια. Η ύπαρξη καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο σημείο και η συχνή κινητικότητα κόσμου τους το απαγόρευσε, με αποτέλεσμα να επεκταθούν και σε αλλά σημεία της πόλης.

Ένα από τα νέα «στέκια» των dealers είναι και το πάρκο το οποίο βρίσκεται απέναντι από το Πνευματικό Κέντρο, εκεί όπου έχει τοποθετηθεί το τρένο, το γνωστό και ως «Πάρκο στο Τρενάκι».

Κάτω από τη μύτη των γονέων, έμποροι ενήλικοι και μη, κάνουν δοσοληψίες δίπλα από τις κούνιες που παίζουν τα παιδία.

Οι ώρες συναλλαγών δεν είναι πολύ προχωρημένες και λόγω του θέρους οι μικροί μπόμπιρες της Τρίπολης μένουν έως αργά στην παιδική χαρά.

Οι ανταλλαγές χρημάτων και ποσότητες ναρκωτικών δεν είναι πάντα «αθόρυβες», με τα πνεύματα να οξύνονται και να υπάρχει λογομαχία αλλά και χειροδικία. Όλα αυτά μπροστά στα μάτια των έκπληκτων παιδιών, αλλά των ακόμα πιο έκπληκτων γονέων που ξέρουν τι πραγματικά συμβαίνει και φοβούνται.

Οι αρμόδιες αρχές πρέπει αν προφυλάξουν περισσότερο την ακεραιότητα των παιδιών τα οποία σε ηλικίες άνω των 12 μπορεί να μην συνοδεύονται από κηδεμόνα, αλλά να είναι μόνα τους στην παιδική χαρά.

Ειδήσεις: 

5 Σχόλια

Παιδική χαρά εγκαταλειμένη , χωρίς φωτισμό. Ο υπεύθυνος "ποιότητας ζωής" τι έχει να μας πει; Το απόλυτο ΜΗΔΕΝ, το απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ μέχρι στιγμής (Παυλής) με τι ασχολείται;

Ο Παυλής? Έλα μου ντε, αυτό έχει απορία όλος ο κόσμος......τόσο στον κόσμο του πια? Τι δημαρχία τι στο καλό την ήθελε? ***

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.