Τρίπολη: Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών Νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics,vid)

Τρίπολη: Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών Νοσηλευτικής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου (pics,vid)

Νοέμβριος 08, 2019 - 13:54
1 σχόλια

Πρύτανης: Δεν καταργείται κανένα τμήμα στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Τους πρωτοετείς φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου υποδέχθηκαν με μία σεμνή τελετή μέλη της Ακαδημαϊκής κοινότητας την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου.

Οι φοιτητές ανέφεραν ότι βλέπουν θετικά την μετακίνησηή τους από την Σπάρτη στην Τρίπολη, τονίζοντας ότι η κοινωνία τους έχει υποδεχθεί με μεγάλη θέρμη.

Λίγο πριν την έναρξη της εκδήλωσης ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου κ. Κατσής μίλησε για την εκδήλωση και απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με την αναστολή λειτουργίας τμημάτων του Πα.Πελ, τονίζοντας ότι η Νοσηλευτική έχει ξεκινήσει κανονικά με τους περίπου 400 φοιτητές και τίποτα δεν θα ανακόψει την πορεία της λειτουργίας του.

Δεν καταργείται τίποτα από αυτά που υπάρχουν

Η κυρία Παναγιώτου Ασπασία πρόεδρος του Τμήματος Νοσηλευτικής στην συνέχεια ανέφερε ότι είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να δεχτεί τους πρωτοετείς φοιτητές.

Ερχόμαστε στη Τρίπολη γιατί έχει ένα μεγαλύτερο Νοσοκομείο που θα προσφέρει μεγαλύτερη γνώση και εμπειρία στους φοιτητές

Ο κ. Τομάρας διοικητής του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολης από την πλευρά του είπε ότι οι φοιτητές θα μπορέσουν να ειδικευτούν στις κλινικές επισημαίνοντας ότι θα γίνονται προσπάθειες έτσι ώστε να έχουν καλύτερη ενσωμάτωση των φοιτητών στα κτίρια του Νοσοκομείου.

Έπειτα η κυρία Μαρία Κυράνου Επίκουρος Καθηγήτρια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου μίλησε για το θέμα με τίτλο «Η νοσηλευτική ως ισότιμη επιστήμη στο χώρο της υγείας.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του τμήματος Νοσηλευτικής


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.