Τρίπολη: Συντρίμμια και κομμάτια η παιδική χαρά στο τρενάκι (pics)

Τρίπολη: Συντρίμμια και κομμάτια η παιδική χαρά στο τρενάκι (pics)

Μάιος 12, 2019 - 09:57
12 σχόλια

Για ακόμα μία φορά, κάποιοι προκάλεσαν εκτεταμένες φθορές στην παιδική χαρά με το τρενάκι στην Τρίπολη. Η εικόνα που παρουσιάζει μία από τις κεντρικές παιδικές χαρές της πόλης είναι πραγματικά θλιβερή: σπασμένα παιχνίδια, κομμάτια τους βρίσκονται σκορπισμένα εδώ κι εκεί, ενώ όλος ο χώρος είναι επικίνδυνος πλέον για τα μικρά παιδιά.

Οι δολιοφθορές φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν έχουν προκληθεί από μικρά παιδιά, αλλά από ενηλίκους ή νεαρούς που συχνάζουν εκεί. Οι καταστροφές γίνονται κατ' εξακολούθηση και το σκηνικό επαναλαμβάνεται ιδίως τους θερινούς μήνες: όσες φορές επιδιορθώσει ο Δήμος τις φθορές, άλλες τόσες οι «βάνδαλοι» θα επιστρέψουν για να καταστρέψουν ξανά την παιδική χαρά.

Μιας που σε λίγες ημέρες έχουμε εκλογές, και που ως πολίτες που θεωρούν τους εαυτούς τους υπεύθυνους και συνειδητοποιημένους θα πάμε στην κάλπη, είναι ώρα να αναρωτηθούμε και εμείς οι ίδιοι πόσο ενδιαφερόμαστε για τον δημόσιο χώρο της πόλης μας. Πόσοι από εμάς εφόσον πέσουν στην αντίληψή μας τέτοια περιστατικά τα καταγγέλλουμε; Πόσοι από εμάς λέμε «δεν βαριέσαι...» και προσπερνάμε, και μετά παραπονιόμαστε επειδή η εικόνα της πόλης μας δεν αρμόζει σε πρωτεύουσα νομού;..

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Κάποια στιγμή που θα τύχει να περνάει ένας τρελός από εκεί και θα σας δείξει τα αυτιά εκεί να δεις γέλια που θα πέσουν.

Συμφωνοι, πρεπει να μας ενδιαφερει ο δημοσιος χωρος. Οταν ομως φττιαχνεται μια παιδικη χαρα που εφοσον εχει τις σωστες προδιαγραφες στοχιζει στους δημοτες πολλα, δεν νοειται να μην εχει αποτελσματικη περιφραξη και να μην κλειδωνει τη νυχτα... Και για να μεινει ως εργο και για να ειναι ασφαλης για τα παιδια ο χωρος

Η τραγική δημοτική αρχή πρέπει να φύγει. Δεν κάνουν για τίποτα. Κύριε Παυλή ούτε βασικά δεν κάνατε στο Δήμο.

Ο Σωτηράκης τα εχει ολα γραμμένα τελευταία ψάχνει για ψήφους βλέπεις.

@20:23 Κάνεις μεγάλο λάθος. Κανένας Βρέντας και κανένας Παπαδημητρίου δεν φταίνε. Αυτοί οι ανώμαλοι που ψήφισαν το δήμαρχο της λακούβας (και που θα τον ξαναψηφίσουν τα βόδια) είναι οι αποκλειστικοί υπεύθυνοι γι' αυτά τα χάλια. Αυτοί και μόνο αυτοί. Αυτά τα όρνια που επειδή 15 μέρες πριν τις εκλογές η πιο άχρηστη δημοτική αρχή ever θα ρίξει πίσα σε 5 δρόμους, θα την ξαναψηφίσουν οι γελοίοι!

Ο Βρέντας δεν εχει χρόνο να ασχοληθεί με τις παιδικές χαρές διότι το τελευταίο διάστημα ασχολείται με το FB όλη μέρα

Θυμίζει την "παιδική χαρα" στο ΔΑΚ η οποία κρίθηκε ακατάλληλη. Αντί λοιπόν να συντηρηθεί και να γίνει κατάλληλη ή έστω να την ξηλώσουν, έβγαλαν τις κούνιες και την άφησαν στη μοίρα της. Μισοδουλειές σε όλα...

Που είναι χωμένοι οι υπάλληλοι του Δήμου και δεν εποπτεύουν τους δημοτικούς χώρους για τους οποίους είναι υπεύθυνοι? Δεν θα έπρεπε στο ΔΑΚ να γίνεται ένας έλεγχος στον τρόπο χρήσης και απο ποιους των οργάνων που βρίσκονται σε κλειστούς και μη χώρους. Τα παιδάκια αντί να παίζουν στις παιδικές χαρές, είναι σκαρφαλωμενα επάνω στα οργανα με τους γονείς παραδίπλα να τα καμαρώνουν.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.