Τρίπολη: Συνελήφθη η νύφη που είχε σκοτώσει στο ξύλο την πεθερά της

Τρίπολη: Συνελήφθη η νύφη που είχε σκοτώσει στο ξύλο την πεθερά της

Μάιος 26, 2015 - 17:47
0 σχόλια

Τον Ιούλιο του 2013, όπως είχε αναφέρει και το ArcadiaPortal.gr ΕΔΩ, ένα τραγικό γεγονός είχε συμβεί όταν ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από την ίδια της τη νύφη. Τότε η αλλοδαπή οικιακή βοηθός που φρόντιζε την ηλικιωμένη την είχε βρει τραυματισμένη και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε. Όταν, όμως, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι της, άφησε την τελευταία της πνοή.

Λόγω του ξαφνικού θανάτου της 94χρονης, διατάχθηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Τρίπολης  διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η 94χρονη, ενώ κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης νύφης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά της. Από τότε εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 42χρονης για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Τώρα δύο χρόνια μετά η 42χρονη συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας 25 Μαΐου στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου.

Το Δελτίο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει:

Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη, χθες (25.5.2015) το βράδυ, στο Κρανίδι Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, μία (1) 42χρονη ημεδαπή, γιατί σε βάρος της εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του κ. Ανακριτή Πρωτοδικείου Τρίπολης, για ανθρωποκτονία από πρόθεση.


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.