Τρίπολη: Στόλισαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί (pics,vid)

Τρίπολη: Στόλισαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί (pics,vid)

Δεκέμβριος 11, 2019 - 12:47
12 σχόλια

Στην Τρίπολη και στην πλατεία Πετρινού στόλισαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί του Δήμου Τρίπολης.

Το πρωί της Τετάρτης 11 Δεκεμβρίου η πλατεία Πέτρινου στην Τρίπολη γέμισε από εκατοντάδες παιδιά.

Οι Δομές του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης στόλισαν τα δέντρα τους. Οι Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί με τα παιδάκια, τις δασκάλες τους αλλά και πολλούς γονείς γέμισαν με τραγούδια και χαμόγελα το κέντρο της Τρίπολης.

Το «παρών» έδωσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης κ. Ηλίας Κούρος που μίλησε με τα παιδάκια, τις δασκάλες, τους γονείς και τα μέλη του ΚΑΠΗ για αυτή την ξεχωριστή Χριστουγεννιάτικα εκδήλωση και τόνισε ότι μας γεμίζει όλους χαρά όταν βλέπουμε παιδικά χαμόγελα... από παιδιά κάθε ηλικίας.

Ο κ. Κούρος μας ενημέρωσε ότι και το ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης θα στολίσει και αυτό με τη σειρά του το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του την Παρασκευή.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Στόλισαν τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα τους οι παιδικοί του ΝΠΔΔ


12 Σχόλια

ΚΟΥΡΟ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΜΕ.

16:19 Απ' αυτά που γράφεις αναφερόμενος σε "τατουλοπαρέα" συμπεραίνουμε ότι δεν ψήφισες τον Τατούλη, άρα ούτε και το Τζιούμη και μάλλον ούτε και θα τον ψηφίσεις ποτέ. Επομένως υποθέτω ότι ποσώς την ενδιαφέρουν τη δημοτική αρχή οι απόψεις σου γι' αυτή, άρα τσάμπα σχολιάζεις. Το καταλάβαμε ότι δεν γουστάρεις τη δημοτική αρχή του Τζιούμη. Παρεμπιπτόντως, στις φωτογραφίες δεν βλέπω να είναι στημένος και να ποζάρει κανένας. Στολισμό κάνουν και τους φωτογράφισαν εκείνη τη στιγμή. Εσύ λες ότι έπρεπε να τους ξυλοφορτώσουν κιόλας τους φωτογράφους για να μην είναι "πρώτοι στις φωτογραφίες", ε;

Ποιός πληρώνει τα έξοδα μεταφοράς και διαμονής της Φιλαρμονικής στο Βόλο;

18.07 πας καλά ρε αγαπούλα ή το έχεις κάψει τελείως; Δεν έχεις άλλη δουλειά να κάνεις και δεν έχεις αφήσει σχόλιο για σχόλιο αναπάντητο; νισάφι πια. Και πού 'σαι, όταν γράφεις ότι «ποσώς ενδιαφέρουν τη δημοτική αρχή» οι απόψεις των δημοτών, πρώτον, εκθέτεις τη νέα δημοτική αρχή. Και δεύτερον, μιλάς εξ ονόματος του Τζιούμη και άρα είσαι εμπλεκόμενος με τον Τζιούμη κι ας ισχυρίζεσαι συνέχεια πως δεν έχεις καμία σχέση με αυτόν (σιγά που σε πιστεύουμε, αλλά να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους)

Αν ειναι ολα πληρωμένα απο τον Δήμο Βόλου καλά θα κάνουν να πάνε. Αν είναι όμως να τα πληρώσει το Νομικό Πρόσωπο του Δήμου 4,000 με 5,000 χιλιάδες ευρώ αυτό σημαίνει πως λεφτά υπάρχουν στα ταμεία του Νομικού και είπαμε ας πάμε μια Χριστουγγενιάτικη βόλτα μέχρι το Βόλο για να διασκεδάσουμε λίγο ρε αδελφέ μετά απο την τρίμηνη κούραση στο Νομικό.

@19:30 Είσαι ντιπ για ντιπ στόκος. Δεν έγραψα ότι δεν ενδιαφέρουν τη δημοτική αρχή οι απόψεις των δημοτών, αλλά αυτών που δεν την ψήφισαν και έτσι κι αλλιώς είναι εναντίον της. Όταν γράφει ο άλλος "στη φωτογραφία πρώτοι είστε όπως η τατουλοπαρέα" τι συμπέρασμα βγάζεις; Ότι είναι ψηφοφόρος του Τζιούμη; Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι μια δημοτική αρχή κι έναν δήμαρχο τον ενδιαφέρουν οι υβριστικές απόψεις κάποιων που δεν τον ψήφισαν; Για να καταλάβουμε δηλαδή τι μάρκα κάρβουνο καις

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΒΕΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ;

Δώσε και ένα δρομολόγιο στον κολ........σου ‘’Τα ματάκια σου με καίνε μήπως είσαι μανεκένε’’ ξέρεις εσύ...........

ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ; ΠΑΕΙ Ο ΣΑΝΟΣ ΑΜΑΣΗΤΟΣ. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.