Τρίπολη: Στο Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων και στο Τμήμα Παίδων – Εφήβων o Yπουργός Υγείας (pics,vid)

Τρίπολη: Στο Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων και στο Τμήμα Παίδων – Εφήβων o Yπουργός Υγείας (pics,vid)

Μάιος 21, 2019 - 13:13
4 σχόλια

Στην Τρίπολη βρέθηκε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Ξανθός όπου και επισκέφθηκε το νέο κτίριο του Νοσοκομείου Τρίπολης, το Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων και Ολοκληρωμένο Τμήμα Παίδων – Εφήβων τα οποία πλέον είναι σε πλήρη λειτουργία.

Από τη Δευτέρα 20 Μαΐου ασθενείς και προσωπικό «κλείδωσαν» το κτίριο του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στη θέση Μάκρη και μεταφέρθηκαν στα νέα τμήματα πλησίον του Παναρκαδικού Νοσοκομείου.

Την Τρίτη 21 Μαΐου ο υπουργός συνοδευόμενος από το επιτελείο του, καθώς επίσης  τον βουλευτή Αρκαδίας κ. Παπαηλιού και τον γενικό γραμματέα ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Παπαζαχαρία, ξεναγήθηκαν από τον διοικητή του Νοσοκομείου κ. Πέτρο Τομάρα στις νέες δομές.

Το προσωπικό των τμημάτων μίλησε με τον υπουργό και του επεσήμανε τις οποίες ελλείψεις υπάρχουν τόσο σε προσωπικό όσο και σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό.

Ο κ. Ξανθός είπε ότι κλείνει μια εκκρεμότητα και οι πάσχοντες άφησαν πίσω τους την ασυλική ψυχιατρικής στην περιφέρεια Πελοποννήσου.

Όσο για τις προσλήψεις είπε ότι αυτές τις μέρες προκηρύσσονται 1000 μόνιμες θέσεις ΕΣΥ και 8 θέσεις θα είναι για το Νοσοκομείου Τρίπολης.

Ο κ. Τομάρας κατά την συνέντευξή του ευχαρίστησε το προσωπικό του Ψυχιατρείου που έκανε όλη αυτή την μεταφορά και σημείωσε ότι το παλιό κτίριο του ψυχιατρείου έχει περάσει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου σημειώνοντας ότι θα έρθει στην Τρίπολη η Νοσηλευτική Σχολή αναβαθμίζοντας το Νοσοκομείο Τρίπολης σε Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPorta.gr Στο Ψυχιατρικό Τμήμα Ενηλίκων και στο Τμήμα Παίδων – Εφήβων ο Ξανθός


4 Σχόλια

ΚΥΡΙΕ ΠΕΤΡΟ ΤΟΜΑΡΑ , ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΩ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟΠΕΡΑΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ , ΚΑΙ ΤΟΝ Π Ε Τ Ρ Ο Τ Α Τ Ο Υ Λ Η ,ΜΕ 7 ΚΑΙ 2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ . ΑΦΗΝΩ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ PORTAL .

Έπρεπε να είναι και ο Πολακης μαζί και να παραμείνει μέσα ως τρόφιμος. Ότι πιο γελοίο έχει υπάρξει στη πολιτική σκηνή αυτής της χώρας.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.