Τρίπολη: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα τρόφιμα της Καθαράς Δευτέρας (vid)

Τρίπολη: Στο Κοινωνικό Παντοπωλείο τα τρόφιμα της Καθαράς Δευτέρας (vid)

Φεβρουάριος 28, 2020 - 14:35
1 σχόλια

Ήμασταν υποχρεωμένοι να ακυρώσουμε όλες τις αποκριάτικες εκδηλώσεις που είχαμε ετοιμάσει ακόμα και τα Κούλουμα, είπε ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου.

Είναι θέμα δημόσιας υγείας, ήμασταν υποχρεωμένοι να υπακούσουμε και έτσι ματαιώσαμε τις εκδηλώσεις

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την ΚΥΑ (Κοινή Υπουργική Απόφαση) των Υπουργών Υγείας, Προστασίας του Πολίτη και Εσωτερικών, αποφασίσθηκε η ματαίωση όλων των καρναβαλικών εκδηλώσεων στη χώρα μας, λόγω άμεσου κινδύνου της δημόσιας υγείας μετά την εμφάνιση κρουσμάτων του κορονοϊού στη χώρα μας.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος τα έξοδα που είχαν γίνει για τα σαρακοστιανά εδέσματα δεν θα πάνε χαμένα, καθώς τα τρόφιμα θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Τρίπολης. Επίσης οι στολές που είχαν παραγγελθεί θα αποθηκευτούν για την επόμενη χρονιά.

Κλείνοντας ο κ.Τζιούμης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στη διοργάνωση των αποκριάτικων εκδηλώσεων, απευθύνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πάνω από 3.500 καρναβαλιστές που είχαν δηλώσει συμμετοχή. 

Τέλος, να αναφέρουμε ότι ο δήμος ήταν υποχρεωμένος να ακυρώσει τις εκδηλώσεις που είχε ο ίδιος διοργανώσει και όχι όλες τις εκδηλώσεις που θα γίνουν από συλλόγους και ιδιώτες.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ακυρώνονται όλες οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κάποια ενημέρωση γιατί δεν δόθηκαν τρόφιμα σε δικαιούχους, παρά μόνο μερικές ταραμοσαλάτες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.