Τρίπολη: Στήριξη των ψηφοφόρων στον Πέτρο Τατούλη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη (pics,vid)

Τρίπολη: Στήριξη των ψηφοφόρων στον Πέτρο Τατούλη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη (pics,vid)

Μάιος 31, 2019 - 12:36
35 σχόλια

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Τρίπολη το μεσημέρι της Παρασκευής 31 Μαΐου, σύμφωνα με τα όσα είχε ανακοινώσει, προκειμένου να στηρίξει τον εκλεκτό του και υποψήφιο περιφερειάρχη με τη Νέα Δημοκρατία Παναγιώτη Νίκα.

Πρώτος σταθμός του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, μετά την επίσκεψή του στην Κόρινθο, το εκλογικό κέντρο του κ. Νίκα στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Μέλη του κόμματος και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι ήταν συγκεντρωμένοι εκεί για να τον υποδεχθούν.

Αλλά δεν ήταν οι μόνοι.

Δυναμικό «παρών» έδωσε και η παράταξη του περιφερειάρχη και εκ νέου υποψηφίου Πέτρου Τατούλη, ο οποίος κατέρχεται στον εκλογικό στίβο ανεξάρτητος.

Πολύς κόσμος είχε συγκεντρωθεί στο εκλογικό κέντρο της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» απέναντι από εκείνο της «Πρωτοβουλίας για την Πελοπόννησο», δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η μάχη για την Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι η «μητέρα όλων των μαχών».

Από τη μία η καθαρή κομματική επιλογή, από την άλλη το πολιτικό πρόταγμα της παράταξης Τατούλη για «άδολο και ακομμάτιστο πατριωτισμό».
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Στήριξη των ψηφοφόρων στον Πέτρο Τατούλη απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη


35 Σχόλια

ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕΔΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΑΤΟΥΛΗ! Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!

ΗΡΘΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΝΕΦΙΑΣΕ Η ΤΡΙΠΟΛΗ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΔΙ? ΟΛΟΙ ΤΑΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΑΛΙ

Ας κρατήσουν κάποιοι τα νεύρα τους. Η ζωή συνεχίζεται και μετά τις 2 Ιουνίου. Όταν κάποιος σε χαιρετάει δεν τον αποδοκιμάζεις. Αυτός δεν είναι πολιτικός πολιτισμός...Ο Τατούλης έχει εκλεγεί με υποστήριξη της ΝΔ και του Σαμαρά προσωπικά. Να έχουμε και συναίσθηση του τι μας γίνεται.

Tατουλιστάν τέλος για πάντα ... Η Πελοπόννησος προχωράει μπροστά !!! Ο εκνευρισμός κάποιων δεν κρύβεται ... Ο "πατερούλης" και τα "παιδάκια" την Κυριακή το βράδυ από νωρίς για ύπνο ...

Παύλο έχεις λυσσάξει με τα σχολια κατα του τατουλη . Θα πεις εσυ στον άλλον τι θα κανει; Κάποιοι ειναι απολίτιστοι , αμόρφωτοι και αγράμματοι και δεν ξέρουν πως να συμπεριφερθούν ! Αλλά τουλάχιστον δεν κρύβονται κάτω απο ενα κόμμα και το ακολουθούν πιστα.

Αυτή ειναι η Πελοπόννησος ! Ενωμένη , δυνατή , μακριά απο κομματικά συμφέροντα ! Οι πολίτες μίλησαν , την Κυριακή ξανα όλοι μαζι να γιορτάσουμε την νίκη μας !

καποιοι στις φωτογραφιες σας ειμαστε υποστηρικτες του ΝΙΚΑ, διερχομενοι απο τον χωρο που ο Π. Τατουλης ειχε μαζεψει -ΑΥΘΟΡΜΗΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ-τους υπαλληλους του σε εργασιμες ωρες.Ελεος πια με την αντικειμενικη πληροφορηση και το δημοκρατικο πνευμα των αντισυγκεντρωσεων.

Ο Πρόεδρος ξέχασε ή μάλλον δεν γνωρίζει ότι αυτοί που τον συνόδευαν είναι οι όψιμοι νεοδημοκράτες και περιφρόνησε όλους εμάς το 50% των Νεοδημοκρατών που κερδίζαμε τις έδρες για τον πατέρα του με τον Τατούλη. Με απειλές και εκφοβισμούς δεν μπορείτε να φιμώσετε ούτε να τρομοκρατήσετε όλους εμάς που αγωνιστήκαμε χρόνια για μια Νέα Δημοκρατία που σε τίποτα δεν θυμίζει την σημερινή παρέλαση. Θα τρίζουν τα Κόκκαλα όσων αφισοκολλούσαν και έτρεχαν για τον πατέρα Μητσοτάκη. Ντροπή!!!!!

Βάλτε καλύτερη ανάλυση στις φωτογραφίες δεν βλέπει καλά κανένας ο απολυμένος... για να τρομοκρατησει.

Ο Μητσοτάκης κοιμάται όρθιος. Όποιος πάει για προσωπικό όφελος και του χτυπά την πλάτη νομίζει ότι είναι γνήσιος Νεοδημοκράτης

Κάποιοι γνωστοί τραμπούκοι της αγοράς , επιχείρησαν να αποδοκιμάσουν τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και ίσως αυριανό πρωθυπουργό , τη στιγμή που τους έκανε την τιμή να επισκευθεί την Πόλη τους ! Ευτυχώς ήσαν δυο-τρεις που με τη συμπεριφορά τους κινδύνευσε να ρεζιλευτεί η φιλόξενη Πόλη μας στο Πανελλήνιο ! Ο σεβασμός στον πολιτικό αντίπαλο είναι χαρακτηριστικό του πολιτικού πολιτισμού , που φαίνεται ότι αυτοί οι ελάχιστοι ψευτοτραμπούκοι τον αγνοούν !!

Ο Πετράν είναι λεβέντης και ασφαλώς δεν συμφωνεί με αυτές τις ασχημίες που επιχειρήθηκαν από ελάχιστους ανοήτους , κατά την επίσκεψη στην πόλη μας του κ Μητσοτάκη ......

Δυο τρεις ανεγκέφαλοι τραμπούκοι, γνωστοί στην πόλη, επιχείρησαν να δυναμιτίσουν το ήπιο πολιτικό κλίμα που επικρατεί μέχρι τώρα στην Τρίπολη ! Ευτυχώς απομονώθηκαν από την πλειοψηφία των πολιτών και λούφαξαν !

Ο γνωστός πασοκογενής γιδοβοσκός της άνω αγοράς, προσπάθησε να δημιουργήσει κλίμα αναταραχής , αποδοκιμάζοντας τον Μητσοτάκη ! Ευτυχώς ήταν μόνος και έρημος ..

Όλοι όσοι λέτε για τον καιρό έχτε δίκαιο. Η Τρίπολη φημίζεται για την ηλιοφάνεια και τη σταθερότητα του καιρού της και σαφώς φταίει ο Μητσοτάκης για την ψιχάλα!

Επίσης όσοι λέτε για τους 2-3 που προσπάθησαν να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα, ας μην τους είχε καλέσει ο Τατούλης για αντισυγκέντρωση ή έστω ας τους μάζευαν νωρίτερα τα άτομα του επιτελείου του. Άλλωστε είχαν αρχίσει απο νωρίς τα παρατράγουδα στην πλατεία με τους εν λόγο κυρίους και οι ιθύνοντες χαζογελούσαν αντί να τους συνετίσουν...

Οι περισσοτεροι απο τους πολιτεςστις φωτο ηταν περαστικοι η περιμεναν για το ΑΤΜ Πειρεως

@18:57 Ένα είναι το σίγουρο πάντως. Δεν ήταν αγράμματα στουρνάρια σαν και σένα

Τον Μανδρώνη τον οποίον προώθησες στη διοίκηση του Κ....τον είδες αγκαλιά με τον Νίκα Πέτρο? Ετσι χτίζονται οι σχέσεις εμπιστοσύνης με άδειασμα!!

Ειναι πολλα που δε ξερετε...και ποση πιεση εχει ασκηθει στους πρωτοκλασσατους νεοδημοκρατες

@1835 . Και ύστερα λέμε για ''στημένες προβοκάτσιες'' ! Στημένες άραγε από ποιούς ? Μάλλον θα τους έβαλε ο ... Κυριάκος !

Κάποιοι υποστηρικτές του Τατούλη δεν μπορούν να ανεχθούν ότι σε μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού δεν αρέσουν οι μέρες και τα έργα του. Ο Τατούλης στο πρόσφατο παρελθόν έχει απολαύσει την κομματική υποστήριξη, άρα η μομφή προς τον Νίκα ότι στηρίζεται από τη Νέα Δημοκρατία είναι τελείως άστοχη. Πάρα πολύ θα ήθελε να είχε ο ίδιος την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας. Όπως και να έχει καλή επιτυχία και στους δύο και ψυχραιμία σε όλους. Στις 3 Ιουνίου η ζωή συνεχίζεται. Υ.Σ. Για την συνθήκη της Γενεύης δεν ξέρω, σίγουρα όμως θα ξέρει ο Πέτρος. Πήγαινε ρώτα τον.

https://www.youtube.com/watch?v=IjEqnkKy1Os δες τε αυτό το βίντεο ,,,,,

Ξυλόκαστρο Κιάτο Γελινιάτικα υπάρχει μεγάλο ρευμα για Κυριάκο στις Εθνικές και Τατούλη Περιφερειάρχη. Μην διχάζετε τον κόσμο.

STOIXIMAN Τατούλης φαβορι με 1.45 - Νίκας 2.65 https://www.stoiximan.gr/LeaguePage.aspx?sid=PLTC&id=192226o

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.