Τρίπολη: Σεμινάριο για κανόνες ατομικής υγιεινής σε παιδιά και εφήβους οικογενειών προσφύγων

Τρίπολη: Σεμινάριο για κανόνες ατομικής υγιεινής σε παιδιά και εφήβους οικογενειών προσφύγων

Νοέμβριος 01, 2019 - 12:48
6 σχόλια

Η Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και το Δήμο Τρίπολης, στο πλαίσιο του έργου «Accommodation and services to asylum seekers and beneficiaries of international protection in Tripoli» («Παροχή στέγασης και υπηρεσιών σε αιτούντες διεθνή προστασία και δικαιούχους διεθνούς προστασίας στην Τρίπολη»), διοργανώνει βιωματικό σεμινάριο με θέμα «Κανόνες ατομικής υγιεινής – θέλω απλώς να προσέχω τον εαυτό μου!».

Το σεμινάριο διοργανώνεται με σκοπό την παρουσίαση και κατανόηση βασικών κανόνων ατομικής υγιεινής σε παιδιά και εφήβους οικογενειών προσφύγων ηλικίας 8-16 ετών. Τα προσφυγόπαιδα με αφορμή το σεμινάριο θα μάθουν με βιωματικό τρόπο ότι η πρωτογενής φροντίδα συνολικά του σώματος, έχει στόχο την πρόληψη ασθενειών, τη διατήρηση της υγείας και την καλλιέργεια της αισθητικής.

Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης
05 Νοεμβρίου 2019, ώρα 17:00μμ

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Αφού δεν κάνεις μάθημα μαγειρικής σε μάγειρα σημαίνει ότι ξέρει. Αναγνωρίζετε λοιπόν ότι φέρατε και σπιτώσατε άπλυτους διότι φιαφορετικά είναι προσβλητικό το σεμινάριο. Στην Τατιάνα δεν μαθαίνεις τατιανιές.

Όπως δεν μπορείς να τους μάθεις να τρώνε χοιρινό ή τι σημαίνει αντισύλληψη, έτσι και στο θέμα αυτό κυριαρχεί η κουλτούρα του Βεδουίνου. Αν η "αναπτυξιακή" έχει λεφτά για χάλασμα, πάσο.

Για προσέξτε το λίγο το ζήτημα του πλυσίματος γιατί μπορεί να προσκρούει στην κουλτούρα των μουσαφίρηδων του Παίρνωνα. Οπως καταγγέλει 3ερταίος ζαίος βουλευτής και το ψήσιμο χοιρινού συνοδεία κρασιού λειτουργεί για τον παριστάμενο αλλόφυλο ως σαδισμός που θα έπρεπε να διώκεται ποινικά. Ποιές μολότοφ, οι ψήστες!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.