Τρίπολη: Σε ποιους δρόμους ξεκινούν ασφαλτικά έργα και έργα σήμανσης (vid)

Τρίπολη: Σε ποιους δρόμους ξεκινούν ασφαλτικά έργα και έργα σήμανσης (vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 12:31
22 σχόλια

Σύμβαση ύψους 1,2 εκατ. ευρώ για παρεμβάσεις σε 38 δρόμους του Δήμου Τρίπολης

Υπογράφηκε την Τετάρτη 27 Μαρτίου η σύμβαση για τα ασφαλτικά έργα και τη σήμανση στο Δημαρχείο της Τρίπολης μεταξύ του δήμαρχου Δ. Παυλή και του ανάδοχου του έργου κ. Μπουλουγούρη Βαγγέλη.

Όπως ανέφερε ο δήμαρχος, τα έργα είναι προϋπολογισμού 1,2 εκατ. ευρώ και θα δοθούν  450.000 ευρώ για τη σήμανση και 750.000 ευρώ για τα ασφαλτικά, τα οποία θα γίνουν είτε σε δρόμους όπου υπάρχει αμμοχάλικο είτε σε κατεστραμμένους δρόμους.

Οι εργασίες για τη βελτίωση του οδοστρώματος έχουν καθυστερήσει λόγω και καιρικών συνθηκών, σημείωσε ο κ. Παυλής, παρακαλώντας τους οδηγούς να δείξουν κατανόηση και να σεβαστούν το άλλο έργο της επούλωσης λακκούβων που εκτελείται στην Τρίπολη. Επίσης, έκανε έκκληση στους οδηγούς να μην σταθμεύουν τα οχήματα τους σε δρόμους όπου γίνεται επούλωση λακκούβων.

Συγκεκριμένα οι παρεμβάσεις αφορούν 38 δρόμους – σημεία στην Τρίπολη και σε χωριά του Δήμου. Τα έργα αυτά, όπως είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος, δεν λύνουν το πρόβλημα, αλλά είναι μια αρχή και θα ακολουθήσουν και νέα έργα.

Τα σημεία στα οποία μεταξύ άλλων θα γίνουν παρεμβάσεις είναι στην περιοχή των Φιλικών, στις επεκτάσεις σχεδίου της πόλης, στην περιοχή του Σταδίου και στην περιοχή Μπασικάκου, στο κέντρο της Τρίπολης καθώς και στην οδό Σπάρτης.

Ξεκινάμε σήμερα με την υπογραφή της σύμβασης και παράλληλα θα ξεκινήσει και η σηματοδότηση στο πλαίσιο της κυκλοφοριακής μελέτης.

Τέλος, ο κ. Μπουλουγούρης δεσμεύτηκε ότι το έργο θα ξεκινήσει άμεσα, τονίζοντας ότι η ασφαλτόστρωση θα γίνει μέσα σε ένα τρίμηνο.

Έφη Καστραντά

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Ξεκινούν τα ασφαλτικά έργα και η βελτίωση της σήμανσης στον δήμο Τρίπολης


22 Σχόλια

ο δημαρχος της λακκουβας αποφάισε να ασχοληθει με αυτές 2 μήνες πριν τις εκλογές... γελάει ο κόσμος μήτσο μου

Δεν φτιάχνει τίποτα ο Δήμαρχος φωνάζετε Τώρα που ξεκίνησε να φτιάξει πάλι φωνάζετε. Έλεος. Τι στο καλό θέλετε επιτέλους......

Τα σπάσαμε τα αμάξια μας ήδη.... Παντού λακκούβες.. Μακάρι να είχαμε εκλογές κάθε 6 μήνες. Μπας και γίνει κανένα έργο... Μόνο προεκλογικά ξυπνά αυτή η χώρα και πράττει...

Ο πιο άχρηστος δήμαρχος όλων των εποχών στην Τρίπολη θυμήθηκε προεκλογικά να κλείσει λακούβες

@14:59 Αν θυμάμαι καλά ο Παυλής δεν μεταμφιέστηκε σε κάτι που δεν ήταν. Ψηφίστηκε απέναντι στην παράταξη Σμυρνιώτη από τους ίδιους που λίγο πολύ θα ψηφίσουν και τώρα με το ίδιο λίγο πολύ αισθητήριο με το οποίο επέλεξαν και τον Αλέκση.

@14:09 Τί λες ρε μακάκα; Να σηκωθεί να χαθεί από το δήμο θέλουμε ρε τούβλο! Ακούς εκεί τώρα που ξεκίνησε να φτιάξει πάλι φωνάζουμε! Καλά κάνουμε ρε ρεμάλι και φωνάζουμε, έχουμε διαλύσει τα αυτοκίνητά μας γιατί δεν υπάρχει όρθιος δρόμος να περάσουμε! Όλοι βομβαρδισμένοι είναι! Δεν κατάλαβα! Θα του πούμε κι ευχαριστώ για κάτι που δεν το έκανε εδώ και 5 χρόνια και φιλοτιμήθηκε να το κάνει 2 μήνες πριν τις εκλογές για να ρίξει στάχτη στα μάτια του κόσμου; Ρε ουστ από δω άχρηστοι! Μόνο εσένα τον ηλίθιο έπεισε. Ρε μαύρο μέχρι το Πεκίνο θα φάτε!

@Anonymous 14:09 Εσύ φιλαράκι απ' ό,τι φαίνεται πρέπει να του έχεις στήσει κ@λο για να τον δικαιολογείς, δεν εξηγείται αλλιώς τόση συσσωρευμένη βλακεία

οπως και ο προηγουμενος, λιγες ημερες πριν τις εκλογες υπογραφει εργα ασφαλτωσης. ποια επουλωσει λακουβων βρε παυλεουρα? για γελοια ειναι αυτα τα εργα που βρηκατε να φατε 750.000. ολη η τριπολη θελει ξηλωμα και εξ αρχης ασφαλτωση. στο εξωτερικο που πατε μονο να σπαταλατε ξερετε και οχι να ανοιγετε τα στραβα σας πως γινονται τα εργα. νυχτα ξηλωνονται και ασφαλτοστρωνονται οι δρομοι ωστε το πρωι να ειναι σε κυκλοφορια και να μη ταλαιπωρουνται οι δημοτες. αλλα στου κουφου τη πορτα οσο θελεις βροντα. σωστα?

Όλοι οι έξυπνοι εδώ μέσα έχετε καταλάβει ότι ουσιαστικά μας λέτε πως ο Παυλής κατάφερε για προεκλογικούς λόγους 2 μήνες πριν τις εκλογές να ωριμάσει μελέτες, να βρει λεφτά και να κάνει διαγωνισμό;;; Είτε είστε σε πανικό, είτε ο Δήμαρχος δεν παίζεται. Σοβαρευτείτε

150.000 € ΘΑ ΠΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗς ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΛΕΤΕΣ. ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΕΤΑΜΑ

22:14 Αυτό σου είπε το αφεντικό σου να γράψεις ρε τρολ της κακιάς ώρας; Μάλλον κάνεις ότι δεν άκουσες τι τους έσουρε ο δήμαρχος και δεν τόλμησαν να βγάλουν άχνα.

22:01 Υπάρχει και τρίτη εκδοχή. Να είσαι το γιουσουφάκι του δημάρχου. Μάλλον εσύ σοβαρέψου και παίξτο και λίγο άντρας αντί να κάνεις την καμαριέρα του. Το καταλάβαμε ότι είσαι ερωτευμένος μαζί του, γιατί ενώ όλοι τον κράζουν, εσύ είσαι ο μοναδικός που του κάνεις αγάπες και χαρούλες. Ξεφτίλα, ε ξεφτίλα! Α, συγγνώμη κιόλας που σου θίξαμε το δήμαρχο των έργων και από τη στεναχώρια τρέχει η μάσκαρα από τα μάτια σου γιουσουφάκι..

Ναι πληρωνει 150,000€ για μελετες, για 8,000,000€ εργα ομως!!! Τι δεν καταλαβενετε γατακια? Οι αλλοι δωσανε 600,000€ για μελετες, για 5,500,000€ εργα!!!

Ρε τρισάθλιοι που τα είδατε αυτά τα λεφτά για μελέτες στο παρελθόν. Επειδή τα είπε ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών ο Παυλής ; Αν έλεγε αλήθεια γιατί δέν πήγαινε στον εισαγγελέα όπως κι ο Σμυρνιώτης ; Νομίζει ότι απευθύνεται σε κάφρους.

22:52 Υπάρχει και τέταρτη εκδοχή να είσαι εντελώς χαζός και να μην κατάλαβες τι σου έγραψε. Λογική την βρίσκω και την τέταρτη.

22:52 Δεν την κάνεις καλά την δουλειά σου  δυστυχώς. Πέρα από χυδαιολογίες έχεις κάποιο επιχείρημα ή τσάμπα πληρώνεσαι; Ερώτηση (ρητορική), πόσο πάει η προμήθεια για το κάθε σχόλιο; 10%;;; 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.