Τρίπολη: «Πέφτουν» οι υπογραφές για το πρόγραμμα φιλοξενίας 300 προσφύγων

Τρίπολη: «Πέφτουν» οι υπογραφές για το πρόγραμμα φιλοξενίας 300 προσφύγων

Φεβρουάριος 16, 2018 - 14:57
49 σχόλια

Ξεκινά η συνεργασία του Δήμου Τρίπολης, του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής και της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες, για την υποδοχή και φιλοξενία προσφύγων στο πλαίσιο του προγράμματος ESTIA, με την επίσημη εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης την Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 12.00 στο Παλαιό Δημαρχείο του Δήμου Τρίπολης, παρουσία του αντιπροσώπου της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα κ.Phillipe Leclerc. 
 
Το πρόγραμμα προβλέπει την φιλοξενία 300 προσφύγων συνολικά, σε 50 διαμερίσματα που θα ενοικιασθούν για τον σκοπό αυτό.
 
Οι οικογένειες των προσφύγων θα διαμένουν σε διαμερίσματα και θα υποστηρίζονται για την ομαλή ένταξή τους στην καθημερινή ζωή της πόλης, με τη βοήθεια προσωπικού που θα προσληφθεί για τον σκοπό αυτό.
 
Η επιλογή των διαθέσιμων διαμερισμάτων που θα ενοικιασθούν, του προσωπικού διαφόρων ειδικοτήτων που θα απασχοληθεί στο πρόγραμμα, η μίσθωση οχήματος για τις ανάγκες μετακινήσεων κ.λπ., θα γίνει με  διαγωνιστική διαδικασία μέσω προσκλήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος που θα ανακοινωθούν άμεσα.
 
Τη διαχείριση του προγράμματος με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που λήφθηκε με συντριπτική πλειοψηφία έχει αναλάβει η Αναπτυξιακή Εταιρεία Πάρνωνα, ενώ για την υλοποίηση η Εταιρεία συνεργάζεται στενά με τις Υπηρεσίες του Δήμου Τρίπολης.
 
Με την υλοποίηση του παραπάνω προγράμματος ο Δήμος Τρίπολης ανταποκρίνεται στον ευρωπαϊκό και εθνικό σχεδιασμό για το προσφυγικό. Η φιλοξενία προσφύγων στην Τρίπολη εντάσσεται στο ESTIA – Πρόγραμμα Στήριξης Έκτακτης Ανάγκης για την Ένταξη και τη Στέγαση, που χρηματοδοτείται από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (ΕCHO) και υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες σε στενή συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πρόγραμμα στέγασης προσφύγων και αιτούντων άσυλο υλοποιείται ήδη σε 20 πόλεις σε όλη την Ελλάδα και έχει μέχρι σήμερα προσφέρει αξιοπρεπή στέγαση σε πάνω από 43.000 αιτούντες άσυλο και πρόσφυγες.
 
Είμαστε βέβαιοι ότι η φιλόξενη πόλη της Τρίπολης θα αγκαλιάσει το πρόγραμμα το οποίο πέραν της σημαντικής τόνωσης της τοπικής οικονομίας, αποτελεί ευκαιρία πολυπολιτισμικής ταυτότητας σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.
 

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

49 Σχόλια

Επιτέλους να έρθει και κανενας ανθρωπος τις προκοπής στην πόλη μας. Γεμίσαμε βλαχια και κουτοπονηριά. Και καλους χριστιανούς. Που θα σφαζονταν για την ορθοδοξία.

υπαρχουν και αλλοι τροποι να τονοθει η τοπικη κοινωνια και αφηστε τη προπαγανδα σας στην ακρη.........

Ποια πολυπολιτισμική ταυτότητα; Που ζείτε στα '90 και στα 2000; Πάτε με διαφορά φάσης καμμιά δεκαετία. Η πολυπολιτισμικότητα απέτυχε σαν πείραμα στας Ευρώπας εδώ και 10χρόνια για 2 λόγους. Δείτε τι γίνεται στην Γαλλία, στην Σουηδία, στην Αγγλία γκέτο, εγκληματικότητα, τρομοκρατία, επεισόδια. Δεν αφομοιώνονται πρώτον γιατί δεν το επιτρέπει το πολιτικοθρησκευτικό σύστημα του Ισλάμ που λέγεται Σαρία. Για το ισλάμ οι άλλες θρησκείες είμαστε κατώτεροι από αυτό. Δεύτερον η επιδοματική πολιτική που εφαρμόζεται γι'αυτούς τους παρέχει άνετη ζωή χωρίς να εργάζονται και μοιραία μπαίνουν στο περιθώριο

Τέτοια αξιοπρεπή στέγαση έχουν και οι χριστιανοί στις χώρες του ισλάμ; Ή πληρώνουν θρησκευτικό φόρο μόνο και μόνο για να μπορούν να υπάρχουν; Γιατί δεν λέτε την αλήθεια για το τι συμβαίνει στις αραβικές χώρες; Στη βάση ποιας ανταποδοτικότητας θα έχουν αυτοί παροχές στην χώρα μας όταν αποκεφαλίζουν εκεί τους χριστιανούς; Με τι χρήματα θα καλυφθούν αυτά όταν εμείς δεν μπορούμε να θρέψουμε τα παιδιά μας; Η Ελλάδα από δικούς της πόρους πληρώνει 1,5δισ το χρόνο για τους λαθρό. Αυτό το 1,5δισ λείπει από την ελληνική κοινωνία.

@16:54 Με το καλό να έρθουν οι μετανάστες. Η πόλη δεν είναι σπίτι σας . Το καταλαβαίνετε φασιστακια; Είστε μειοψηφία το 93% του πληθυσμού της χώρας είναι εναντίον σας φασιστικά δολοφονικά αποβράσματα. Πάρτε το χαμπάρι, σύντομα θα γυρίσετε στις τρύπες σας.

Αμερικανοτσολιά αριστερό απόβρασμα ΕΑΜΟΒΟΥΛΓΑΡΕ μειοψψηφία είσαι εσύ. Οι φίλοι σου οι ISIS τους κομμουνιστές αποκεφαλίζουν πρώτους ρε μερκελοτσολιά

@17:21 εχει δίκιο ο Έλληνας αδελφός μου που λέει και ο Μίκης Χαχαχαχαχαχαχαχα ξεφτίλες Έχεις δει ποτέ ΚΚ στις αραβικές χώρες; σας κόβουν το κεφάλι πρώτους γιατί είσαστε άθεοι και γιατί οι κοινωνίες τους είναι βαθιά ταξικές με μπέηδες, βεζύρηδες και αγάδες και εκεί ο λαός φιλάει το χέρι των αρχόντων. Ξεφτίλες αριστεροί τσατσάκια του Ομπάμα και της Χίλαρι.

@17:04 και @19:17 άρα με λίγα λόγια μας λες να γίνουμε σαν τις αραβικές χώρες να τους κόβουμε τα κεφάλια και να τους έχουμε στους δρόμους σαν τα σκυλιά, έτσι; Συγγνώμη αλλά δεν θα πάρω. Έχουμε και κάποιες αξίες οι οποίες εφαρμόζονται ασχέτως του ανθρώπου που έχουμε απέναντι μας. Δεν είναι με όρους και εξαιρέσεις.

@19.17 καλη προσπαθεια να ξεπλυνεις το βρωμικο παρελθον της δεξιας από την συνεργασια με τους ναζι στο πολεμο μέχρι και με το οικονομικο συστημα 40 χρονια τωρα που ξεπουλησαν και εφαγαν τα παντα

Προσκυνημένοι λαθρολάγνοι διεθνιστές/φιλελέδες (απάτριδες όλοι) θέλουν να φέρουν 2η τουρκοκρατία στον τόπο κατ' εντολήν των γερμανών και των αμερικανών. Γεμίζουν την χώρα με λαθροεποίκους και την ξεπουλούν στις πολυεθνικές και τους εμίρηδες

Θα κάνετε μαύρα μάτια να δείτε χοιρινή μπριζόλα και σουβλάκι άμα έλθουν οι "επενδυτές" του Σύριζα, για να μην θιχτεί, το θρησκευτικό τους αίσθημα! Εμείς οι άλλοι περισσεύουμε και ας είμαστε πλειοψηφία!

Και όταν θα γίνουμε μειοψηφία (με την υπογεννητικότητα που έχουμε σε 20χρόνια) μαύρο φίδι που μας έφαγε θα εφαρμόσουν (ως πλειοψηφία δημοκρατικά πάντοτε έτσι...πως πως) Σαρία και τέρμα τα δίφραγκα αδέλφια θα γίνουμε η ΠΕΔΟΑ (Πρώην Ελληνική Δημοκρατία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας). Εκεί μας πάνε Ομοσπονδία του Αιγαίου με τους δυτικούς τούρκους κεμαλικούς πασάδες. Σαρία ενφια, κεφαλικός φόρος, περιτομή και άλλα ωραία και μεσαιωνικά...

@20:37 όχι με παρεξήγησες οι έλληνες δεν ειναι βάρβαροι σαν αυτούς. Στο καράβι και πίσω στις πατρίδες τους όπως κάνουν όλα τα σοβαρά κράτη όπως το Ισραήλ, η Ουγγαρία, η Τσεχία, η Σλοβακία, η Αυστρία, η Ισπανία, η Ιταλία κλπ.

@21:25 Το ΕΑΜ συνεργάστηκε με τους Γερμανούς (σύμφωνο Πετρίτσιου) και τους άφησε να φύγουν αντουφέκιστους στην υποχώρηση τους από την Ελλάδα με αντάλλαγμα τον οπλισμό τους ώστε με αυτόν αργότερα να αιματοκυλλήσουν την χώρα για χάρη του Τίτο και του Στάλιν και να δώσει την Μακεδονία και την Θράκη στους Σλάβους (ΣΝΟΦΙΤΕΣ συνεργάτες του ΕΑΜ) και στους Βούλγαρους. Η Ελλάδα θα έφτανε μέχρι τα Τέμπη με εσας που πέρνατε τις αγγλικές λίρες στα σεντούκια σας. Στην ανατολική γερμανία αρκετά στελέχη της Στάζι ήταν πρώην ναζήδες. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Οι Έλληνες σήμερα γνωρίζουν ιστορία

@21:25 ποια δεξιά κυβερνούσε 40 χρόνια; της ΝΔ ας γελάσουμε... Η ΝΔ δεν είναι δεξιά είναι κέντρο από παλιά και όργανο του κεφαλαίου που δεν έχει πατρίδα. Η αριστερά κυβερνούσε στην ουσία με τους μύθους της το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ γιαυτό έριξαν την χώρα στα βράχια. Για να είμαστε αποικία για 100χρόνια των ξένων

Δεν μας φτάνουν οι αλβαναράδες και οι βούλγαροι, τώρα θα έχουμε και τους ισλαμιστές στα πόδια μας. Για τα ψίχουλα που σας έταξαν επιβάλλετε στους δημότες κάθε καρυδιάς καρύδι. Την απάντηση θα την πάρετε όλοι σας όταν θα έρθει η ώρα. Αυτό που μπορεί να γίνει είναι ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΕΘΕΙ ΑΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΣΤΕΓΑΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΗΜΟΤΗ.

22:48 εγω εχω ηδη ξεκινηση να ψάχνω να βρω να νοικιασω τα ακινητα μου γιατι ο φορος ειναι δυσβασταχτος εχω 5διαμερίσματα και εχω φαει πολυ φέσι απο ελληνες. Μου φορεσανε το φεσι εμενα τα πατριωτακια μου εδω και 8 χρόνια. Και τωρα φοβόσαστε τα φεσι που έρχονται για ολους. Η υπαττη Αρμοστεία μου δινει τα διπλα. Και 6μηνη μπροσταζα. Αυτα εδω και 8χρόνια δεν τα εχω δει ουτε στον υπνο μου. Εχω περάσει πολυ δυσκολα αυτα τα χρονια. Πιστευεις οτι δεν τα δωσω φιλαρακι στους πρόσφυγες?

Λυπάμαι που τα περισσότερα σχόλια εδω μέσα βρωμανε ρατσισμό...τρομάζω και φοβάμαι...

Πέστα 22:48 Οι isis/fsa που έχασαν τον πόλεμο στην Συρία ξυρίζονται και έρχονται στην Ελλάδα Τώρα που θα φτιάξει ο καιρός θα δείτε βάρκα και κακό χαμό στο Αιγαίο. Θα φτιαχτεί κουρδιστάν σε βάρος της τουρκίας και ζητάει από τους αμερικανούς αντίτιμο το Αιγαίο ή το καστελόριζο και φυσικά τα τσατσάκια των αμερικανών εδώ θα τα δώσουν όλα στην κατάλληλη στιγμή όπως δίνουν τώρα τη Μακεδονία και ξεπουλούν τα πάντα

Δωρεάν σπίτι, τροφή, μετακίνηση, σχολείο, υγεία, χαρτζιλίκι 400ευρώ, χωράφια, θα γίνουν αστυνομικοί, υπάλληλοι ΜΚΟ. Γιατί να μην έλθουν; Μπέηκα θα περνάνε. Κορόιδο Έλληνα ψήφισε ακόμα τους προδότες που τους φέρνουν

Τωρα σωθήκαμε !!Τον άγιο ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ οι ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ τον έκαναν γκέτο που νοίκιαζαν τα διαμέρισματα τους σε 10 πακια ,με το κεφάλι ,την Κυψέλη τα ίδια !!Τωρα νομίζεις οτι οι τριπολιτσιωτες φραγκοφονιαδες δεν θα τρέξουν να νοικιάσουν τις τρώγλες τους για να κονομήσουν ;;;

Καλα εχουμε τον πιο εξυπνο δημαρχο. Οι νεοι κατοικοι δεν τον γνωριζουν οποτε πολυ ευκολα μπορει να τους πεισει να δινουν 100 ευρω το μηνα εκαστος για να παρουν ενα παραθαλασσιο οικοπεδο στην Πετρινου.

22:48 θα πάρεις την 6μηνη μπροστάτζα και θα φεσωθείς 6 χρόνια. Έχεις κάνει ποτέ με δημόσιο; Να δεις φέσωμα εκεί που παίζει. Για τα κτίρια που νοικιάζει χρωστάει στους μικροιδιοκτήτες.Εξαιρούνται τα μεγάλα λαμόγια των πολιτικών. Αν χρωστάς θα σου πάρει και απο πάνω και δεν θα δεις φράγκο. Η cosco για παράδειγμα στο πειραιά έχει φεσώσει όλο τον κόσμο και εσύ περιμένεις από φραγκοφονιάδες δυτικούς να πληρώνεσαι; Αν σου βαστάει μετά βγάλτους έξω! Παλιορατσιστή θα σε λένε.

13:46 μια χαρα πληρωνουν ρολοι. Εχω ήδη επισκευθει την υπατη Αρμοστεία στην αθηνα οδος μιχαλακοπουλου. Για τα ακινητα μου. Θα τα δωσω σε διάθεση στους προσφηγες οχι για να κονομαω οπωςς λενε καποιοι αλλα να ζω αξιοπρεπώς και οχι να μου τα πάρουν οι τραπεζες. Ειδα και τους ελληνες ενοικιαστες απο φεσι σε φεσι με πανε εδω και 8χρονια. Μιλαω περισοτερο με δικηγόρους απο οτι μσ τους δικους μου. Βέβαια οποιος νοικιαζει φαντάζομαι θα κατηγορητε για ανθελληνισμο.

ΣΥΡΙΖΟΤΡΟΛΛΙ σε κατάλαβαμε λίγο αργά. Έχεις και 5 διαμερίσματα με διπλό νοίκι, 6μηνη μπροστάτζα που έλεγες πιο πριν και μας λές ότι θα ζεις με αξιοπρέπεια και δεν θα κονομάς; Αξιοπρέπεια είναι να έχεις 1 σπίτι, φαγητό, ασφάλεια, υγεία και σχολείο που δεν τα έχει ο έλληνας. Για κυττάτε τον κλασικός αριστερό με τη δεξιά τσέπη. Ρε ΟΥΣΤ ανθέλληνα που στο βωμό της πολιτικής σου επιβίωσης ξεπουλάς την πατρίδα

15:39 φιλε μου το ποιος ειναι αριστερος φαίνεται. Οι αριστεροι φθονουν όπως εσυ εμενα. Αυτα καταφερα να κανω γιατι ειμαι καπηταλα. Εσυ που εισαι αριστερουλης τελικα. Κατσε να με φθονεις οπως και κανεις. Αν πιστευεις οτι οποιος εχει πανω απο ενα σπιτι ειναι αναξιοπρεπεις ολοι καταλαβαν τι εισαι. Μα ποιο πολυ κατι ορνια σαν εσενα δεν ξερουν ουτε που ανηκουν πολιτικα. Εγω φιλε δεν πουλω την πατριδα. Αλλα αφου εισαι τοσο φανατικος να σε δω. Δεν θα θα λυθεί μυτη. Εγω ειμαι καπηταλα. Για οσους ενδιαφέρονται Μιχαλακοπουλου ΑΘΗΝΑ.

Με πάνω από 1 σπίτι δεν είπα ότι είσαι αναξιοπρεπής, της κονόμας είπα ότι είσαι. Όμως δεν είναι κακό να κονομάς (αν δεν είσαι αριστερός όπως λές). Εις βάρος της πατρίδας είναι κακό να κονομάς όπως θα κάνεις εσύ γιατί επαληθεύεις την γνωστή ρήση ότι το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα. Γίνε όργανο λοιπόν της μέρκελ και των αμερικανών για να σε λέμε μερκελοτσολιά. Δεν είμαι αριστερός ούτε καπιταλιστής γιατί οι ιδεολογίες αυτές εξυπηρετούν τα ίδια διεθνή συμφέροντα. Το δολλάριο έχει 2 πλευρές το αμερικανικό αετό από την μία και το σφυροδρέπανο από την άλλη.

Καταλαβα φιλος εισαι ουδετερος. Κλασικος πικροχολος σχολιαστης του ινερνετ. Τα ξερεις ολα απο εκει. Ξενύχτια που εχεις τραβήξει βλεπω απο τις ωρες που απαντας.και την αλλη μερα μας καλημεριζεις σαν κο κο που εισαι. Αν δεν θες πρόσφυγες θελω να κανεις τον αγωνα σου. Ουτε ενας δεν θα κουνηθεί και το ξερεις. Στην τριπολη ζουμε σας εμαθα πια. Αν με λες γερμανοτσολια που δεν θελω να μου τα παρουν οι τράπεζες εισαι λαθος. Καλο ειναι να βρεις και καμια δουλίτσα να κανεις. Μην ξενυχτας για να απαντας στο ιντερνετ.

Επιτελους και κατι θετικο!Μαλιστα θα ειχε ακομα μεγλυτερο νοημα να φυγουν και πολυ ντροπολιτσιωται να πανε ν διαδηλωσουν για τη μακεδονια ή καλυτερα να προελαυνουν προς τα σκοπια...για καμια βενζινη ή ν φτιαξουν κανενα δοντι οπως οι μακεδονομαχοι του βορρα...ή ακομα ν δοκιμασουν την τυχη τους στο φλαμινγκο καζινο....

@Λάμπρος τον αγώνα τον ξεκίνησα εάν εσύ δεν ακολουθείς τότε φόρα κάτι ελαφρύ για να τους υποδεχτείς στα σπίτια σου γουσουφάκι

Αδικα εχυσαμε το αιμα μας Ανδρουτσο για τουτην τη πολη.Ετουτοι σκλαβωνοντε μοναχοι τους στου κανπε τους την βολη.Το πληκτρολογιο ειναι το οπλο τους τους και αρμα τους ο καναπες την τυχη τους την μαυρη μολις υπογραψανε συρε κατω εκει και πες.

μην γρινιαζετε για τα παντα. καποτε ειμασταν προσφυγες και τωρα μεταναστες ξανα. Η τουρκια διπλα ειναι ισως γινουμε ξανα προσφυγες. Μην ακουσω τις βλακιες περι ελληνικου μυαλου στο εξωτερικο και οτι μας αγαπανε κτλ κτλ. ενας αριθμος εισαι για τους ξενους και παντα ξενος εισαι. Οι Συριοι ειναι μορφωμενος λαος και ειχε πολυ καλο βιοτικο επιπεδο. Η ζωη κανει κυκλους..το νου σας.

Πάλι τα ίδια με το είμασταν κάποτε πρόσφυγες και μετανάστες. Θα το κάνω πεντάράκια για να το εμπεδώσετε. Όταν είμασταν πρόσφυγες το 1922 ήμασταν ομοεθνείς με τους Ελλαδίτες. Σήμερα δεν είναι το ίδιο αυτοί που έρχονται είναι διαφορετικής κουλτούρας και θρησκείας και έχει αποδειχθεί ότι δεν ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες. Όταν είμασταν μετανάστες πήγαμε με το διαβατήριο μας καλεσμένοι για εργασία στο τάδε εργοστάσιο και θα μέναμε στο τάδε σπίτι και μας εξέταζαν και γιατροί. Σήμερα δεν είναι το ίδιο αυτοί που έρχονται δεν έχουν στοιχεία για το ποιοί είναι; Παίζει πολύ isis, al nusra κλπ

Περήφανοι Αρκάδες, ρατσιστές του κερατά, ντρέπομαι για την Αρκαδική μου καταγωγή αν αυτή με κάνει να μοιάζω με σας! Η άλλη μισή μου καταγωγή είναι προσφυγική, ευτυχώς!

Και η προσφυγική σου από εδώ είναι με τον 'Α αποικισμό. Το πρόβλημα σου είναι ότι είσαι ανθέλληνας

Αυτα παθαινουν οσοι ψηφιζουν μονο με οικομικα κριτιρια. Οταν ο συριζα ελεγε για ιθαγενειες και να δωσει τη μακεδονια εσεις τον ψηφιζατε κοροιδα για εμφια και μνημονια. Τωρα λουστειτε ανθελληνισμο και προδοσια. Και μετα επειδη δεν βαζετε μυαλο θα ψηφισετε τον μητσοτακη και εκει θα δειτε προκοπη με τον εφευρετη των τεκμηριων

Ευτυχως οι πατριωτες;!του πληκτρολογιου βρισκονται σε εθνικο οργασμο απεναντι σε αμοιρους ανθρωπους που αναζητουν μια σιγουρια και μια σταθεροτητα.Ας ειχαν τον ιδιο ζηλο και απεναντι στα καθε λογης συμφεροντα που τους γλεντανε σαν το αμοιρο αγριογουρουνακι που κυνηγανε στο Μαιναλο.Αλλωστε οι φανταστικοι εχθροι και δη οι αδυναμοι ειναι παντα καλη αφορμη ν ψηλωσουμε μια σταλα.Καλλιστα μπορουν να διαμαρτυρηθουν για καποιο ατομο με αναπηρια που βρεθηκε στο διαβα τους,για καποιον απορο που χαιρει κοινωνικης βοηθειας ή γενικα για καποιον που χρειαζεται αλληλεγγυη στην πραξη.Κατα τα λοιπα ελλας,ελλας

οι ανθέλληνες και οι κοινωνικοί προβληματισμοί τους...τσ τσ τσ ενώ εσύ ψήλωσες με την προδοσία γραικύλε

Οι περισσοτεροι συγγενεις μου πηγαν αμερικη λαθρο παντως. Αλλους επιασαν αλλους οχι. Οταν τα λεφτα ετρεχαν απο τα μπατζακια δεν μας πειραζαν οι μεταναστες τωρα πρεπει να ριξουμε καπου αλλου την αιτια της μιζεριας μας. αμα ο προσφυγας σου κανει πιο φτηνα την δουλεια μην τον παρεις παντως ετσι οπως εκανες καποτε με αλβανους, β Ηπειρωτες, βουλγαρους , ρουμανους. Καλο θα ειναι να μην πατε στην Εκκλησια αφου μιλαει για αγαπη και για βοηθεια στον συναθρωπο. Δεν ηξερα οτι εχουμε και κριτιρια ποιος ειναι συναθρωπος μας και ποιος οχι.

ALEX ασε τα παραμύθια το γεγονός ότι ζεις για να τα λες σημαίνει ότι οι δικοί σου πήγαν νομιμα και καναν κομποδεμα για να εχεις pc εσύ να γραφεις τις μακακιες σου. Μας πειραζε η λαθρομετανάστευση και τις καλές εποχές και μην νοιάζεσαι για την σωτηρία των ψυχών μας θα δούμε τι θα κάνουμε εμείς. Εσύ να κυττάξεις τον κομπλεξισμό σου σε κανένα γιατρό

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.