Τρίπολη: Παρουσίαση του νέου μηχανήματος επούλωσης λακουβών (pics,vid)

Τρίπολη: Παρουσίαση του νέου μηχανήματος επούλωσης λακουβών (pics,vid)

Ιούλιος 19, 2019 - 15:49
9 σχόλια

Την Πέμπτη 18, Ιουλίου 2019 στα πλαίσια της παράδοσης - παραλαβής του νέου πολυμορφικού μηχανήματος από το Δήμο Τρίπολης, παραβρέθηκε μια ομάδα ειδικών από την Τσεχία προκειμένου να δείξει τον τρόπο λειτουργίας του νέου μηχανήματος επούλωσης λακουβών σε διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενους του Δήμου Τρίπολης.

Οι άνθρωποι της τσεχικής εταιρείας πραγματοποίησαν παρουσίαση εξηγώντας αναλυτικά στους χειριστές του Δήμου Τρίπολης τον τρόπο λειτουργίας αυτού του μηχανήματος.

Στη συνέχεια ακολούθησε επούλωση διαφόρων ειδών λακουβών, σχισμών και άλλων φθορών που υπήρξαν στο οδόστρωμα γύρω από το χώρο της παρουσίασης.

Πρόκειται για ένα μηχάνημα το οποίο θα εξυπηρετεί όλο τον χρόνο τις ανάγκες του Δήμου.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 
Video: 

Παρουσίαση του νέου μηχανήματος επούλωσης λακουβών του Δήμου Τρίπολης


9 Σχόλια

Ωραίο

Από την παρουσίαση βγήκε και νέο. Ο Λαγός αντιδήμαρχος στα μηχανήματα. Σωτηρακη τα ακούς; δροοοομο

Αυτοί είναι ικανοί να επιχειρήσουν να στρώσουν ολόκληρο δρόμο με αυτό το τσουτσούνι. 10 λεπτά κ δεν είναι άξιο να κλείσει μια γούβα Φανταστείτε!!!

Εβλεπα στο youtube να κλεινουν λακουβες με αυτα και ελεγα ποσο πισω ειμαστε σα χωρα!

Ντροπή. Ο Σωτήρης ήταν ο μόνος από την παράταξη Παυλη που ετρεχε παντου. Ας μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Τα ξετσίπωτα τρόλ που κρύβονται πίσω απο την μιζέρια τους γιατί στην κοινωνία δεν τολμάνε να περπατήσουν με τόσες "αμαρτίες" που κουβαλάνε. Βγείτε επώνυμα ρε αν έχετε τσίπα και πείτε τα να πάρετε απάντηση. Μιάσματα.

Υστερόγραφο: 3 με 4 άτομα είσαστε και νομίζετε ότι είσαστε ανώνυμοι/ες. Ε ΔΕΝ είσαστε απλα είσαστε για φτύσιμο

Στείλτε το στην Καρτσοβα γιατί οι δρόμοι εχιυν γίνει κεφαλοτύρι... και οι γείτονες δημοτικοί σύμβουλοι δε βλέπουμε να κάνουν τίποτα Σπάσαμε τα αυτοκίνητά μας

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.