Τρίπολη: Παράταση αιτήσεων για τα θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Τρίπολη: Παράταση αιτήσεων για τα θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Μάιος 24, 2018 - 11:20
0 σχόλια

Παράταση αιτήσεων έως 5-6-2018 για τα θερινά τμήματα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών στον Δήμο Τρίπολης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στο Νομικό Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης ( Διεύθυνση : Αποστολοπούλου  και Παπαρρηγοπούλου τηλ. 2710-233351 )  όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 17-5-2018 έως 5-6-2018 στο δεύτερο όροφο στην ανωτέρω Δ/νση.

Tο Νομικό   Πρόσωπο του Δήμου Τρίπολης  σε συνεργασία με τη Δ/νση Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Τρίπολης ανακοινώνει ότι, θα προβεί για τρίτη χρονιά στη λειτουργία Θερινών Τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης παιδιών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Τρίπολης για το έτος 2018.

Στόχος αυτής της δράσης του Δήμου και του ΝΠΔΔ Δήμου Τρίπολης είναι η  ψυχαγωγία και διαπαιδαγώγηση παιδιών σχολικής ηλικίας κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών των σχολείων τους με δημιουργικές και ευχάριστες δραστηριότητες και με σκοπό την αξιοποίηση και το σωστό επιμερισμό του ελεύθερου χρόνου των παιδιών.

Τα θερινά τμήματα θα λειτουργήσουν από 02-7-2018 έως 02-9-2018 καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή και από ώρα 7:00 – 16:00 στο 8ο  Δημοτικό Σχολείο της Τρίπολης.

Η δράση αφορά λειτουργία  (6) τμημάτων των 20 ατόμων με την ελάχιστη οικονομική επιβάρυνση συμμετοχής στο πρόγραμμα έως του ποσού των 70,00€ ανά μήνα συμμετοχής για κάθε παιδί και ως 100,00€ για την συμμετοχή στο πρόγραμμα (2) δύο παιδιών από την ίδια οικογένεια και προσαύξηση 20,00€ για κάθε επιπλέον παιδί από την ίδια οικογένεια.(Με την υποβολή της αίτησης συμμετοχής προκαταβάλλεται η συνολική  οικονομική επιβάρυνση του).

Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα θα λειτουργήσει μόνο σε περίπτωση που θα συμπληρωθεί επαρκής αριθμός συμμετοχών. Για το λόγο αυτό παρακαλούμε για την έγκαιρη υποβολή της Αίτησης συμμετοχής στο ανωτέρω πρόγραμμα .

                                                            Ο  Πρόεδρος του ΝΠΔΔ

                                                                  Δήμου  Τρίπολης

                                                              ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΑΡΑΛΗΣ

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.