Τρίπολη: Παντού ελληνικές σημαίες (pics)

Τρίπολη: Παντού ελληνικές σημαίες (pics)

Μάρτιος 24, 2020 - 22:00
2 σχόλια

Εντυπωσιακή είναι η αύξηση του αριθμού των συμπολιτών μας που τοποθετούν στα μπαλκόνια, στις βεράντες και στα παράθυρά τους την ελληνική σημαία, ενόψει του εορτασμού της 25ης Μαρτίου.

Στην πλειονότητά τους οι Έλληνες πολίτες βρίσκονται στο σπίτι τους ύστερα από την εφαρμογή του μέτρου περιορισμού της άσκοπης κυκλοφορίας των πολιτών.

Να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την κατεπείγουσα εγκύκλιο του υπουργείο Εσωτερικών καμία απολύτως εκδήλωση δεν θα πραγματοποιηθεί στη χώρα μας στο πλαίσιο της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, είτε σε κεντρικό επίπεδο είτε σε αυτό των κατά τόπους επετείων.

Στη σχετική εγκύκλιο ο κ. Θεοδωρικάκος ζήτησε από τους πολίτες ως ένδειξη ελάχιστου φόρου τιμής, να αναρτήσουν την ελληνική σημαία στα καταστήματα των Υπηρεσιών τους και τις οικίες τους, αντίστοιχα.

Επίσης με ανάρτησή του στα social media, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος καλε  κάθε Έλληνα να υψώσει τη σημαία στο μπαλκόνι του και να γιορτάσουμε με αυτόν τον συμβολικό τρόπο την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Να αναφέρουμε ότι υπάρχει διαδικτυακό κάλεσμα για την 25η Μαρτίου στο οποίο αναφέρεται ότι οι χρήστες μπορούν να βγουν στα μπαλκόνια τους στις 12:00 και να ψάλουν τον εθνικό ύμνο.

Αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι στις μέρες με κορωνοϊού ξύπνησε στους Έλληνες πολίτες η εθνική τους συνείδηση.


2 Σχόλια

Αναλυτικά όσα έγραψε ο κ. Βόβολης: «ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΙΑΦΩΝΩ με τα μέτρα αυτά. Κοροιδεύουν τον κόσμο. Με 500 κρούσματα και 15 νεκρούς έκλεισαν μέσα μία χώρα. Σας λένε για ‘εκθετική αύξηση’. Μα ιατρικώς ΠΑΝΤΑ σε μια ίωση υπάρχει εκθετική αύξηση. Φυσιολογικό. Τον Φεβρουάριο τα κρούσματα γρίπης ήταν πάνω από 300000 στην Ελλάδα και οι προκαλούμενοι θάνατοι πολύπερισσότεροι από τώρα. Αλλά δεν σας είπαν κάτι… Και κάθε χρόνο τέτοια περίπου νούμερα υπάρχουν. ΠΑΝΤΑ ΕΓΩ ΕΒΓΑΖΑ ΣΗΜΑΙΑ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΊΠΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΣ ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ ΜΑΣ ΤΑ ΣΠΑΣΑΤΕ ΤΑ ...ΝΕΥΡΑ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.