Τρίπολη: «Το Παγκάκι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη (pics,vid)

Τρίπολη: «Το Παγκάκι» σε σκηνοθεσία Γιώργου Κιμούλη (pics,vid)

Νοέμβριος 26, 2019 - 09:00
0 σχόλια

Το έργο του Αλεξάντερ Γκέλμαν «Το Παγκάκι» γράφτηκε το 1983. Είναι η ιστορία δύο μοναχικών ανθρώπων που δεν μπόρεσαν να κάνουν αυτό που ονειρεύτηκαν. Να βρουν το έτερον ήμισυ. Να νιώσουν ευτυχία, θαλπωρή, αγάπη, να βιώσουν τον έρωτα.

Η παράσταση ξεκινά με το Γιώργο Κιμούλη να μπαίνει στη σκηνή και να κάθεται σε ένα παγκάκι. Εκεί, μιλώντας με τον εαυτό του, «δηλώνει» πως  είναι όλα χάλια και ότι θέλει να βρει τον άνθρωπο που θα μοιραστεί μαζί του τις χαρές και τις λύπες του. 

Το σκηνικό γρήγορα αλλάζει καθώς μπαίνει στο χώρο η Φωτεινή Μπαξεβάνη. Κάθεται δίπλα του στο παγκάκι. Εκείνος δεν χάνει καιρό και σπεύδει να τη γνωρίσει.

«Το παγκάκι»  κέρδισε τις εντυπώσεις όσων βρέθηκαν στο  Μαλλιαροπούλειο θέατρο θέτοντας τους προβληματισμούς για τα πάθη των ανθρώπων κι έφερε στην επιφάνεια πληθώρα συναισθημάτων.

Video: 

ArcadiaPortal.gr «Το Παγκάκι» με τον Γιώργο Κιμούλη και την Φωτεινή Μπαξεβάνη


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.