Τρίπολη: Όλοι στα σπίτια τους - Άδειοι δρόμοι και πλατείες (pics)

Τρίπολη: Όλοι στα σπίτια τους - Άδειοι δρόμοι και πλατείες (pics)

Μάρτιος 14, 2020 - 23:17
4 σχόλια

Η γενική απαγόρευση λειτουργίας των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος έφερε αποτελέσματα ως προς την κυκλοφορία και τις συναθροίσεις των πολιτών.

Το βράδυ του Σαββάτου η Τρίπολη μοιάζει με πόλη-φάντασμα: Τα καταστήματα κλειστά, ελάχιστοι διαβάτες, εδώ - εκεί κάποιος διανομέας φαγητού με το μηχανάκι του.

Νωρίτερα, ο Πρωθυπουργός είχε ανακοινώσει το κλείσιμο των χιονοδρομικών κέντρων και των παραλιών της χώρας μας, αφού οι πολίτες συνέρρεαν από το πρωί στις ακτές κατά εκατοντάδες, κάτι που επίσης προκαλεί συνωστισμό και θα έχει επιπτώσεις στη διασπορά του ιού.

Πρόκειται ουσιαστικά για την πρώτη ημέρα που μένουν κλειστά τα καταστήματα στην πόλη μας και σε όλη τη χώρα. Ας ελπίσουμε ότι το μέτρο θα αποδώσει καρπούς, διότι στο κυβερνητικό επιτελείο εξετάζεται η απαγόρευση κυκλοφορίας.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

κάποιοι βέβαια νομίζουν ότι είναι διακοπές και εξορμούν σε χωριά, παραλίες, πάρκα, άλση.. Σε λίγο θα γεμίσει όλη η επαρχία κρούσματα αφού κάποιος δεν ξέρει ότι είναι φορέας και επισκέπτεται το χωριό, τους φίλους και τους συγγενείς του εκεί.

Η μόνη διαφορά με τις προηγούμενες μέρες είναι ο Κορονοιος, αλλιώς ίδια νεκρα είχαμε και πριν. Η μιζέρια από την μία ή έλλειψη νέων που φύγανε και δεν ξαναγύρνανε πίσω έφερε την Τρίπολη στην πρώτη πόλη της χώρας σε όλα τα αρνητικά στοιχεία. Επενδύσεις παροχές, δρόμοι,έργα υποδομές αδέσποτα, μιζέρια παρατημένα χωριά κ.π.αλλα.Μια κοιμισμένη φρεντοδουπολη και τίποτα άλλο. Αυτό ονειρευοσασταν αυτό έχετε!!!! Αααα και περαστικά μας με τον Ιό που όταν έρθει, εδώ θα είμαστε να τα ξαναπούμε.

Οι ...κλασομπανιέρες που είχαν γεμίσει τις καφετέριες κάνοντας τον ...σκληρό , τα κάνανε επάνω τους όταν είδαν τα σκούρα .....

Κλασομπανιερες είναι όλοι οι Έλληνες αλλά οι Τριπολιτσιώτης έχουν τα πρωτεία προτιμούν μια ζωή μέσα σε ένα σπίτι παρά το θάνατο. Χίλιες φορές το θάνατο παρά τη μούχλα ρε. Ο άνθρωπος αν δεν δουλεύει δεν αθλείται δεν ζει ρε χρήστες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.