Tρίπολη: Οι εθελοντές του Let's Do it Greece έφτιαξαν το Πάρκο Τσέπης (pics,vid)

Tρίπολη: Οι εθελοντές του Let's Do it Greece έφτιαξαν το Πάρκο Τσέπης (pics,vid)

Απρίλιος 29, 2018 - 11:44
5 σχόλια

Με κεντρικό σύνθημα, «γίνε η αλλαγή που περιμένεις», κορυφώνονται σήμερα οι περιβαλλοντικές δράσεις «Let's Do It Greece», που πραγματοποιούνται με τη συμμετοχή δήμων, πολιτών, εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων σε όλη τη χώρα.

Στην Τρίπολη την Κυριακή 29 Απριλίου έγιναν συντονισμένες παρεμβάσεις καθαρισμού και καλλωπισμού του μικρού πάρκου απέναντι από την Δημόσια Βιβλιοθήκη.

Στην δράση μεταξύ των εθελοντών βρέθηκαν και οι Στρίγγλες, Δημόσια Βιβλιοθήκη Τρίπολης, Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας (ΕΣΠΕΕΑΡ(, Παιδεία Παίζει, Βόλτα στην Τρίπολη, Ζωή Ποδήλατο, ΓΑΚ, Δημόσιο ΙΕΚ Τρίπολης και ο Δήμος Τρίπολης.

Το Πάρκο είχε την ανάγκη από καθαρισμό, βάψιμο , περιποίηση για την καλύτερη λειτουργία του.

Στόχος των πολλών ομάδων που συμμετείχαν ήταν να δώσουν μία όμορφη εικόνα αλλαγής στον χώρο.

Όπως ανέφερε η διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κ. Γιώτα Τσουραπά το μικρό αυτό πάρκο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τους αναγνώστες βιβλίων της Κεντρικής βιβλιοθήκης, ως χώρος ανάγνωσης.

Όπως επίσης και οι υπόλοιποι εθελοντές έδειξαν την πρόθεση να επισκέπτονται συχνά το πάρκο.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Let's Do it Greece στην Τρίπολη


5 Σχόλια

Κατεστραμένοι ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ, κάτι από Κούβα μου θύμισε το αποτέλεσμα, τάχα μου τάχα φτιάχνουμε κάτι. Με τα λεφτά που χάλασαν για μικροφωνικές φαΐ κλπ το έφτιαχνες από την αρχή το πλατειάκι.

Ποιον το κόστος της ανακατασκευής; ποιος πλήρωσε; Οι Τριπολιτσιώτες πρέπει να ξέρουν!

Οι επιχειρηματίες έδωσαν σε ειδος από τα είδη τους!! 45 στον αριθμο... Τα ηθελες για την τσεπουλα σου ε;; τι να σου κανουμε... την επομενη φορα στειλε μας διευθυνση να στα στειλουμε σε ευρω Τι άλλο θελεις να μαθεις θερμοαιμε αρχιτεμπέλαρε; Καλη η θαλασσα ζεστη σημερα;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.