Τρίπολη: Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ΑμεΑ (pics)

Τρίπολη: Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ΑμεΑ (pics)

Μάιος 06, 2019 - 19:22
3 σχόλια

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Aποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαΐου η εκδήλωση με θέμα «Ο ρόλος και η συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας στην καθημερινή ζωή των ΑμεΑ» από Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση  Πελοποννήσου και η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου.

Στόχος της ημερίδας ήταν η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλων αλλά και την ανάδειξη της Αστυνομίας στην βελτίωση της καθημερινής ζωής των ανθρώπων με αναπηρία.

Κεντρικός ομιλητής  της εκδήλωσης ήταν ο Πρόεδρος Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, πρόεδρος Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία, κος Ιωάννης Βαρδακαστάνης ο οποίος και ανέλυσε την συνεργασία αλλά και τους τομείς εκείνους που χρειάζεται να βελτιωθούν πράγματα στην καθημερινότητα των ανθρώπων με αναπηρία.

Επίσης χαιρετισμό απεύθυναν ο Γενικός Περιφερειακός Διευθυντής και Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος, ο πρόεδρος  Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Πελοποννήσου Νίκος Καραλής, ο αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, ο ευρωβουλευτής Δημήτρης Παπαδημούλης αλλά και ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Παπαηλιού.

Την εκδήλωση παρακολούθησαν στελέχη της Αστυνομίας, μέλη των Δημοτικών και Περιφερειακών παρατάξεων.

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

01:27 Είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος, ρε ορκ! Τράβα για ύπνο τώρα και μην ξαναμείνεις ξύπνιος τόσο αργά, γιατί θα σε μαλώσει η μαμά σου..

Για τα Αμεα καλα τα ειπατε για τους αλλους Αμεα που ψηφιζουν δεν ακουσα κουβεντα πως θα μας γλυτωσουν,οπως επισης και απο τους Ημεδαπους (ρομα),πως θα σωθουμε

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.