Τρίπολη: «Ναι» στη συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων της Ύπατης Αρμοστείας

Τρίπολη: «Ναι» στη συνέχιση του προγράμματος φιλοξενίας προσφύγων της Ύπατης Αρμοστείας

Οκτώβριος 16, 2019 - 18:47
8 σχόλια

Στις 24 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας στο Δημαρχείο Τρίπολης στην οποία συμμετείχαν ο Αναπληρωτής Αντιπρόσωπος της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες στην Ελλάδα, κος. Jason Hepps και ο Δήμαρχος Τρίπολης κος. Κωνσταντίνος Τζιούμης, ύστερα από πρόσκληση του ίδιου του Δήμαρχου.

Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο την ενημέρωση και τη διασφάλιση της βέλτιστης συνεργασίας, στο πλαίσιο του προγράμματος στήριξης έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση – ESTIA, που υλοποιείται στην Τρίπολη από την Αναπτυξιακή Πάρνωνα. Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία ΟΤΑ με την υποστήριξη της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες και με τη χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στην συνάντηση εκφράστηκε από όλους τους παριστάμενους η θετική τους στάση για το πρόγραμμα και η αισιοδοξία για τη συνέχισή του για το 2020.

Δελτίο Τύπου

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Τους 2-3 αστέγους που ζουν στην Τρίπολη και κάποιες οικογένειες που ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας τους ξεχνάτε. Μόνο τους λαθρομετανάστες κοιτάτε. Κάντε το, άνθρωποι είναι και αυτοί, αλλά πρώτα τους Έλληνες.

@14:02 Ποιος είπε ότι οι λαθρομετανάστες δεν είναι άνθρωποι; Άλλο η ιδιότητα και άλλο το είδος.

O μόνος τόπος που πρέπει να είναι hot spots είναι κατά μήκος του ποταμού Έβρου ,οποίος θέλει γυρίζει πάλι στην Τουρκία .

Έτσι δεν έκαναν για τον προπάππου μου και τον παππού μου όταν πήγαν ΝΟΜΙΜΑ στην Αμερική. Τον 2ο τον γύρισαν πίσω την 1η φορά γιατί ήταν ανήλικος. Δεν τους έβαλαν να αράξουν σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα και να δεν τους ζούσαν οι αμερικανοί με επιδόματα. Δήλωναν ως κατάλυμα το σπίτι συμπατριώτη τους και στην δουλειά αμέσως. Στο στρώσιμο σιδηροδρομικών γραμμών πήγε ο 2ος και πλύσιμο πιάτων πήγε ο 1ος. Ωραία τα προεκλογικά ψέματα του Κυριάκου που υποσχόταν ότι θα τους επιστρέψει πίσω αλλά ο ψεύτης τον πρώτο μήνα χαίρεται. Τώρα έγινε Comaneci. Χοντρή κονόμα για το Μπίζνες Καλά Οργανωμένες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.