Τρίπολη: Μια πόλη γεμάτη «πατέντες» (pics)

Τρίπολη: Μια πόλη γεμάτη «πατέντες» (pics)

Ιανουάριος 02, 2019 - 10:36
1 σχόλια

Πολλές φορές έχουμε φωτογραφίσει διάφορες «πατέντες» που εξυπηρετούν κάποιους σκοπούς στην πόλη μας, όπως μαξιλάρια μέσα σε λακκούβες, για να μην πιτσιλίζονται από τα λασπόνερα οι διαβάτες και οι βιτρίνες των καταστημάτων, χαρτόκουτα που προειδοποιούν τους οδηγούς για «κρατήρες» στους δρόμους, χαλάκια στρωμένα σε σπασμένα οδοστρώματα.

Παρατηρήσαμε, όμως, μια «πατέντα» η οποία, προφανώς πια, δεν εξυπηρετεί σε τίποτε.

Το καρτοτηλέφωνο μπροστά στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης βρίσκεται στην κατάσταση που βλέπετε στις φωτογραφίες εδώ και χρόνια. Στη γερμένη «κεραία» του, η οποία σχεδόν «αιωρείται», βρίσκεται δεμένο ένα καλώδιο που οδηγεί στο περίπτερο δίπλα, το οποίο έχει κλείσει.

Έχει ρεύμα το καλώδιο; Δεν έχει; Ποιος ξέρει;..

Εξυπηρετεί σε κάτι αυτή η «πατέντα»; Ή μήπως είναι κομμάτι επικίνδυνο να... πλανάται πάνω από το πεζοδρόμιο ένα κομμάτι μέταλλο, έτοιμο να αποκολληθεί από το καρτοτηλέφωνο;

Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού σε αυτή την πόλη.

Χρήσιμο θα ήταν πάντως, από τους υπευθύνους, να ελεγχθεί ποια τηλέφωνα λειτουργούν, ποια δεν λειτουργούν, ποια πρέπει να απομακρυνθούν επεισή δεν εξυπηρετούν σε τίποτα. Αλλιώς, απλώς θα μένουν και θα σαπίζουν στις γωνιές της πόλης μας άχρηστες, πλέον, συσκευές που φέρουν, ενίοτε, διάφορες «πατέντες».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Και ο πιο άσχετος γνωρίζει ότι το τηλεφωνικό καλώδιο δεν έχει ρεύμα! Έλεος τι μπούρδες θα γράψετε πάλι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.