Τρίπολη: Μέτρα στις λαϊκές αγορές - Με γάντια, μάσκα και αντισηπτικό οι πωλητές

Τρίπολη: Μέτρα στις λαϊκές αγορές - Με γάντια, μάσκα και αντισηπτικό οι πωλητές

Μάρτιος 19, 2020 - 14:00
0 σχόλια

Ο δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης αποφασίζει μεταξύ των πωλητών (επαγγελματιών-παραγωγών) που δραστηριοποιούνται στις λαϊκές αγορές του Δήμου Τρίπολης θα διατηρείται ελάχιστη απόσταση δύο μέτρα με τον ενδιάμεσο χώρο, ο οποίος θα είναι κενός και ελεύθερος από αντικείμενα.

Για το λόγο αυτό όσοι δραστηριοποιούνται με δύο ή και παραπάνω θέσεις στις λαϊκές αγορές του Δήμου Τρίπολης για το χρονικό διάστημα από 18/3/2020 έως και 31/3/2020 προς εξοικονόμηση χώρου, θα τοποθετούνται σε μία θέση, τηρώντας την ελάχιστη απόσταση δύο μέτρα από τον προηγούμενο καθώς και τον επόμενο πάγκο.

Όλοι οι πωλητές υποχρεούνται να φορούν κατά τις συναλλαγές και καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στον χώρο υγειονομική μάσκα και γάντια μιας χρήσης και κάθε πωλητής οφείλει να τοποθετήσει σε εμφανές σημείο του πάγκου, δοχείο με εγκεκριμένο αντισηπτικό υγρό, προκειμένου να απολυμαίνονται τα μεταλλικά νομίσματα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.