Τρίπολη... Μετανοείτε! (pics)

Τρίπολη... Μετανοείτε! (pics)

Μάρτιος 14, 2020 - 12:16
17 σχόλια

«Ο Χριστός έρχεται» και για την έλευσή Του μας ειδοποιεί ένας συμπολίτης μας, ο οποίος, εν μέσω γενικού lock down το Σάββατο 14 Μαρτίου το πρωί βγήκε να μας προειδοποιήσει και να μας καλέσει να μετανοήσουμε.

Ο λίγος κόσμος που έκανε τα απαραίτητα ψώνια στο κέντρο της πόλης μας απόρησε με τον άνδρα στη φωτογραφία ο οποίος, κρατώντας το πλακάτ του έκανε μια μοναχική πορεία στο κέντρο της Τρίπολης για να μας ειδοποιήσει και να μας προειδοποιήσει εν μέσω παγκόσμιας πανδημίας.

Τι άλλο θα δούμε σε αυτή την πόλη; Ας είμαστε ψύχραιμοι...

Ειδήσεις: 

17 Σχόλια

Δεν πειράζει που βγαίνει ο χριστιανός στο δρόμο. Απλά μας δείχνει αυτό που σκεφτόμαστε ενδόμυχα όλοι μας. Το πόσο μικρός είναι μερικές φορές ο άνθρωπος απέναντι στην φύση. Μας χρειάζεται κάπου κάπου και μία υπενθύμιση για μία προσγείωση από την έπαρση, ένα ξεκαβαλίκεμα από το καλάμι της αλαζονείας έτσι για διατηρείται μία ισορροπία μέσα μας.

Βρήκε ο ευαγγελιστής ευκαιρία !Ο Λύκος στην αναμπουμπούλα χερεται !!

παρτε μετρα για το δημοσιο συστημα υγειας και μηχρησιποειται τη πιστη σαν αλλοθι γιατι αυτα ειναι σκοταδισμος

Ξαφνικά η θρησκεία είναι αδύναμη μπροστά στον ιό, ένας βγήκε στον δρόμο και τον πήραν όλοι στο δούλεμα ψιλό γαζί. Πού είναι τα θαύματα τα οποία θα σκότωναν τον ιό;

Μπράβο του Χριστιανού που έχει το θάρρος να μας αφυπνίσει από πάθη και αδιαφορία. Το λένε και γέροντες από το Αγιο Ορος, ας το παραδεχτούμε ότι είχαμε βολευτεί σε ένα τρόπο ζωής μακριά από το Χριστό χωρίς μετάνοια παρόλα τα δεινά που έρχονται. Ας δώσουμε λίγο πρέπουσα σημασία τώρα που θα κλειστούμε στα σπίτια μας στην Αγία Γραφή και εκζήτηση του Θεού στη ψυχή μας για να έχουμε δύναμη και ζωή να αντιμετωπίσουμε ότι έρχεται.

Όσοι πιστέψαμε ότι ο άνθρωπος κατόρθωσε μέσα από επιστήμη και γράμματα να πάρει τη θέση του θεού, ας αναλογιστούμε το πόσο μικροί είμαστε ενώπιον των περιστάσεων. Και ας δώσουμε λίγο χρόνο στην άγια πίστη που κατοίκησε και στην χώρα μας, και πάντα έδινε δύναμη και κουράγιο στους γονείς και τους παπούδες μας.

Έτσι κορόιδευαν οι άνθρωποι και τον Νώε έλεγαν " Μα τι κάνει αυτός ο τρελός γέρος κατασκευάζει μια κιβωτό στην μέση του πουθενά..." Ενώ ο Νώε τους παρακαλούσε και έλεγε " Μετανοείτε και επιστρέψτε από την οδό την πονηρά" διότι οι άνθρωποι λέει ήταν γεμάτοι με κακία ( σας θυμίζει κάτι αυτό...;) Και τότε.... Γένεσης ΚΕΦ ζ εδαφ 11 ,21 Εσχίσθησαν πάσαι άι πηγαί της μεγάλης αβύσου, και οι καταρράκται των ουρανών ηνοιχθησαν" 21 " Και απέθανε πάσα σαρξ, κινουμένη επί της γης και πας ανθρώπος..."

@16:26 και όμως η επιστήμη είναι αυτή που θα περιορίσει τον κορονοιο και θα τον νικήσει. Όχι κάποιος άλλος.

Ξέρω καλά, τί εἶναι ἡ ζωὴ ποὺ ζοῦνε οἱ λεγόμενοι κοσμικοὶ ἄνθρωποι. Οἱ ἄνθρωποι, δηλαδή, ποὺ διασκεδάζουνε, ποὺ ταξιδεύουνε, ποὺ ξεγελιοῦνται μὲ λογῆς-λογῆς θεάματα, μὲ ἀσημαντολογίες, μὲ σκάνδαλα, μὲ τὶς διάφορες ματαιότητες. Ὅλα αὐτά, ἀπὸ μακριὰ φαντάζουνε γιὰ κάποιο πρᾶγμα σπουδαῖο καὶ ζηλευτό! Ἀπὸ κοντά, ὅμως, ἀπορεῖς γιὰ τὴν φτώχεια ποὺ ἔχουνε, καὶ τὸ πόσο κούφιοι εἶναι οἱ ἄνθρωποι ποὺ ξεγελιοῦνται μὲ αὐτὰ τὰ γιατροσόφια τῆς εὐτυχίας. Βλέπεις δυστυχισμένους ἀνθρώπους, ποὺ κάνουνε τὸν εὐτυχισμένο! Κατάδικους, ποὺ κάνουνε τὸν ἐλεύθερο! Ἄδειοι ἀπὸ κάθε οὐσία! Τρισδυστυχισμένοι!

Ἄδειοι ἀπὸ κάθε οὐσία! Τρισδυστυχισμένοι! Πεθαμένη ἡ ψυχή τους! Καὶ γι᾿ αὐτὸ ἀνύπαρκτη καὶ ἡ «εὐτυχία» τους! Τελείως ἀποξενωμένοι ἀπὸ τὴν Βασιλεία τοῦ Θεοῦ! Ἀλλὰ πῶς νὰ γίνει ψωμί, σὰν δὲν ὑπάρχει προζύμι; Καὶ πῶς νὰ μὴν εἶναι ὅλα ἄνοστα, ἀφοῦ δὲν ὑπάρχει ἁ Μὴ φοβᾶσαι, ἀδελφέ μου, νὰ μείνεις μοναχὸς μὲ τὸν ἑαυτό σου! Μὴ καταγίνεσαι ὁλοένα μὲ χίλια πράγματα, γιὰ νὰ τὸν ξεχάσεις! Γιατὶ ὅποιος ἔχασε τὸν ἑαυτό του, κάθεται μὲ ἴσκιους καὶ μὲ φαντάσματα μέσα στὴν ἔρημό του θανάτου. Ἀγάπησε τὸν Χριστὸ καὶ τὸ Εὐαγγέλιο, περισσότερο ἀπὸ τὶς πεθαμένες σοφίες τῶν ἀνθρώπων.

Κανένας δρόμος δὲν βγάζει στὴν εἰρήνη τῆς καρδιᾶς, παρὰ μόνο ὁ Χριστός, ποὺ σὲ καλεῖ πονετικὰ καὶ ποὺ σοῦ λέγει: «Ἐγὼ εἰμὶ ἡ ὁδός».

Όλοι εσείς που μιλάτε για σκοταδισμό είστε στα άγρια μεσάνυχτα μέσα.... Φασισταρια που στο όνομα της δήθεν ελευθερίας έχετε καταπιεί ανθρώπους και έχετε στοχοποιήσει μεγάλο μέρος του πληθυσμού σε πολιτικά , κομματικά, ηθικά, θρησκευτικά πιστεύω του καθενός .. Αφήστε ρε τον άλλο πιστεύει σε ότι τ αρέσει.. Ο άνθρωπος αυτός προφανώς χρειάζεται βοήθεια και εσείς τον χλευάζετε... Σας βαράω πολλά παλαμάκια στα μούτρακια σας .. Φέρτε και κανένα πτυχίο να δούμε από ποια θέση μιλάτε.. Πολλά επιχειρήματα διαβάζω περί του σκοταδισμού... χαχαχαχχα

Ο κωρονοιός βαράει και κατακέφαλα μερικές φορές. Όταν σφιξουν οι ζεστες και δεν υποχώρηση ο ιός τι άλλο θα δούμε;

Φαντάσου να είσαι χειρουργός να έχεις τελειώσει μια πολύ δύσκολη εγχείρηση καρδιάς με επιτυχία και ο ασθενής να ευχαριστεί το θεό!!!

ΚΡΙΜΑ για τον Μαντινείας Αλέξανδρο! Εσύ δεσπότη μου ο πρωτοπόρος που όλοι σχεδόν οι ιεράρχες της Ελλαδικής Εκκλησίας ζητούν τη συμβουλή σου. Εσύ που και αυτό το Οικουμενικό Πατριαρχείο σε ακούει και ο Μόσχας και άλλοι πολλοί, γιατί ολιγωρείς; Γιατί δεν είπες ,δεν κάνεις κάτι, να πάρεις κάποια μέτρα για τους πιστούς του Χριστού στη Μητρόπολή σου μπροστά στο πάθος του κορωνοϊου; Όλοι κάτι κάνουν .Γιατί δέσποτα; Σε παραπλανεί η αυλή σου και το περιβάλλον σου ; Σαν αποθάνουν κάποιοι ας μην είναι και εξ αιτίας σου . Κι εσείς μείνετε να κάνετε συνέδρια και να ζητάτε ***. KΡΙΜΑ !

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.