Τρίπολη: Μεγάλες καταστροφές στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας από ανεμοστρόβιλο (pics)

Τρίπολη: Μεγάλες καταστροφές στο νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας από ανεμοστρόβιλο (pics)

Ιούνιος 24, 2018 - 19:36
1 σχόλια

Οι ισχυροί άνεμοι και η καταιγίδα που έπληξαν την Τρίπολη την Κυριακή 24 Ιουνίου, έπληξαν και το νεκροταφείο της Αγίας Τριάδας.

Σχηματίστηκε ανεμοστρόβιλος ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα να προκαλέσει ζημιές στους τάφους. Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες σε κάποια μνήματα έσπασαν μάρμαρα, ενώ αποκολλημένα βρέθηκαν και πολλά μαρμάρινα βάζα.

Στο σημείο βρέθηκε ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δήμου Τρίπολης Θεόδωρος Καραλής, προκειμένου να κάνει μια πρώτη εκτίμηση των ζημιών. Όπως ανέφερε, η Υπηρεσία Πρασίνου θα επιληφθεί της κατάστασης προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες αποκατάστασης του χώρου.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ούτε τα φυσικά φαινόμενα δεν τη θέλουν αυτή την τρισκατάρατη δημοτική αρχή. Άντε, να περάσει η χρονιά να ξεβρωμίσουν, γιατί έτσι όπως το πάνε, στο τέλος θα μας πνίξει 'κανα τσουνάμι ή θα μας διαλύσει 'κανας σεισμός..Στα τσακίδια και μην ξαναγυρίσουν, Παναγία μου!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.