Τρίπολη: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγή ευχών για το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας (pics,vid)

Τρίπολη: Κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και ανταλλαγή ευχών για το Κίνημα Αλλαγής Αρκαδίας (pics,vid)

Ιανουάριος 29, 2020 - 20:51
34 σχόλια

Παρουσία του Γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη, του αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στελεχών, μελών και φίλων του κόμματος πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιανουαρίου στο D.Tales στην Τρίπολη, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Κινήματος Αλλαγής.

Ο κ. Χριστοδουλάκης μιλώντας στα μέλη άσκησε αυστηρή κριτική κατά της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι το ΚΙΝΑΛ ενόψει της συνδιάσκεψη του Μαρτίου μέσω των πρωτοβουλιών ανασυγκρότησης θα προσπαθήσει να καλύψει το πολιτικό κενό των δυο κομμάτων. 

Στόχος, όπως είπε, τα μέλη και τα στελέχη της παράταξης να βγουν ξανά στο προσκήνιο και να φέρουν το ΚΙΝΑΛ  εκεί που του αξίζει, ως μια  υπεύθυνη δυναμική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα. 

Όπως αναφέρθηκε, μετά την συνδιάσκεψη θα γίνουν και εκλογές σε νομαρχιακό και τοπικό επίπεδο.

Η αναπληρώτρια γραμματέας κυρία Διαμάντω Σαραντοπούλου μεταξύ άλλων έκοψε κομμάτι για το κόμμα, για την πρόεδρο κυρία Φώφη Γεννηματά, για τις τοπικές οργανώσεις της Αρκαδίας, αλλά και για τη νεολαία του Κινήματος Αλλαγής.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Η κοπή πίτας του Κινήματος Αλλαγής στην Τρίπολη


34 Σχόλια

Όλα καλά και όλα ωραία σύντροφοι, κανένα παπά να σας ευλογήσει δεν φέρατε στην βασιλόπιτα;διότι από Θεού άρχεστε.... αλήθεια το φλουρί σε ποιόν έπεσε; Άντε και του χρόνου!

Περασμένα μεγαλεία όλη η νεολαία παρούσα!!! και ο κ. αντιδήμαρχος παρών. Γεια σου Γιώργο!! Λεβέντη. Αχ ελλαδίτσα τι τράβηξες!

Δεν βλέπουμε τη ξανθιά!! Τι έγινε??? Τόσο δραστήρια παρουσία και είναι απούσα από τα πλάνα

Ο Δήμαρχος γιατί είναι απών???? Ο αντιδήμαρχος Μακαρούνης γιατί είναι απών?? O Κανελλόπουλος γιατί είναι απών. Αχ ρε Αλέκο τους έκανες ανθρώπους

Για όσους δουν το βίντεο και στοιχειωδώς μιλούν ελληνικά θα διαγνώσουν ότι αυτός ο μπέμπης δεν γνωρίζει στοιχειωδώς να μιλά τα ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Είναι αυτός που θέλει αύριο να κυβερνήσει. Κατάντια

Μια απορία ο κ. Δήμαρχος που ήταν στο φίλο του ήξερε να πάει μπροστά μπροστά...κάποιοι ξεχνάνε εύκολα αλλά εύκολα θα τους ξεχάσουμε και εμείς...

Παρουσα ολη η νεολαια. Παντως ολοι αυτοι ειναι καπου χωμενοι. Το ξερουμε ολοι αυτο. Τωρα πληρωνουν εκεινους τους διορισμους με παρουσια σε πιτες ακομα σε χωρους μικροτερους του μαγαζιου

Αυτή την κατάντια στο κόμμα στην Αρκαδία την έχει αποκλειστικά ο μεγάλος βουλευτής όδυσσεας!!!

Σας πονάει ΟΛΟΥΣ η ΠΑΣΟΚΑΡΑ. Έχετε χάσει τον ύπνο σας όλοι γιατι ΕΡΧΟΜΑCTE !!! Οδυσσέα βγες μπροστά και εμείς θα τραβάμε κουπί. Τα σπας στα social media με τις αναρτήσεις σου!

Κοιτώντας τα πρόσωπα των παρισταμένων και ειδικά του κ. **, επιβεβαιώνεις τη ρήση του λαϊκού άσματος: Που καταντήσαμε λοχία ποιος είσαι εσύ, ποιος είμαι εγώ.

Τρεις και ο κούκος αλλά εκτιμούν το κόμμα τους , κάποιοι άλλοι κοιτούν την πάρτη τους και όχι την παράταξη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πράγματι εκτιμούν το κόμμα τους!!, αλλά και το κόμμα, στις πάλαι καλές εποχές τους "εκτίμησε" βολεύοντας.. Όσο για τους άλλους, στρίβουν δια του αρραβώνος

Ρε παιδιά. Σκεπτικό βλέπω το βουλευτή μας και τον κουμπάρο του. Χάρη εμπρός τα λάβαρα της επανάστασης

Πράγματι εκτιμούν το κόμμα τους!!, αλλά και το κόμμα, στις πάλαι καλές εποχές τους "εκτίμησε" βολεύοντας.. Όσο για τους άλλους, στρίβουν δια του αρραβώνος

@10.10 και μετά ξυπνήσατε; ή μήπως όχι; καιρός να ξυπνήσετε για καλό της Χώρας μας...... αν μπορείτε βεβαίως........

01:39 Πάλι καλά να λες γιατί σε κάτι άλλες συναθροίσεις δεν πατάει το πόδι του ούτε ο κούκος

Anonymous 23.13 Έλα ω προφέσορα σε περιμένουμε να μας δώσεις τα φώτα σου και να μας μεταλαμπαδεύσεις τις οικουμενικές σου γνώσεις. Γιατί άργησες; Ωιμέ, αλί αλί και τρισαλί!

Μόνο ο παριστάμενος αντιδήμαρχος ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΑΛΛΑΓΗ! Είναι η επόμενη υποψηφιότητα βουλευτή Αρκαδίας. Ο άνθρωπος παράγει έργο και πολιτική! Αχ τι άλλο θα δούμε

Αυτή η κυρία που κόβει την πιτα τι ρολο παιζει? Που ηταν η Γραμματέας κ.Καπογιαννη????

Το Τουριστικό είναι πλέον αχανές, αλλά για τέτοιες ...πριβέ καταστάσεις υπάρχει πάντα ο Αγιώργης.

Μόνο ο Γιώργος κάνει για γραμματέας. Παράστημα, πολιτική άποψη και ιστορική πορεία. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ!! που βελτιώνει τη καθημερινότητά μας.

Απορώ, αγανακτώ εξίσταμαι και λέω: Τι εξυπηρετεί τούτη η δημοσίευση????? Σε πολλά μνημόσυνα δηλώνεις παρών ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ.

Να μας εξηγήσει ο κ. Χάρης που ήταν η γραμματέας;;;; κατάντια με όλο αυτό που δημιουργήσατε από την μια να της δίνεις την θεσούλα και μετά να εξαφανίζεσαι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.