Τρίπολη: Κίνδυνος από πτώση υλικών (pics)

Τρίπολη: Κίνδυνος από πτώση υλικών (pics)

Μάρτιος 15, 2019 - 11:28
2 σχόλια

Η εγκατάλειψη αλλά και η κακοκαιρία δημιουργούν φθορές στα κτίρια της πόλης μας. Τις τελευταίες ημέρες με τις βροχές αλλά και με τον πολύ αέρα, σε κάποια σημεία της πόλης οι διαβάτες πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μην τους πέσει... ο ουρανός στο κεφάλι.

Στη φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστρια, στο σπίτι στη συμβολή των οδών Παπαρρηγοπούλου και Αγίου Κωνσταντίνου στην Τρίπολη, έχουν αποκολληθεί κομμάτια τσιμέντου και έχουν πέσει στο πεζοδρόμιο.

Σημειωτέον ότι, ενώ περιμετρικά αυτής της πανέμορφης αλλά αφημένης στην τύχη της αρχοντικής οικίας υπάρχουν προστατευτικά που αποτρέπουν την πτώση υλικών, σε εκείνο το σημείο δεν υπάρχει προστασία, με αποτέλεσμα αν κάποιος δεν σταθεί τυχερός, να χτυπήσει.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Αυτό το ωραίο οίκημα δεν είναι δωρεά στο Παναρκαδικό; ρωτήστε τους αρμοδίους.

Οντως ειναι δωρεα στο νοσοκομειο αλλα εκει κοιτανε τις θεσουλες τους και τους..... ασθενεις..... Αλλωστε αυτο δεν αποφερει κανενα κερδος!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.