Τρίπολη: Ημέρα γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Τρίπολη: Ημέρα γνωριμίας με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Ιανουάριος 13, 2020 - 19:29
0 σχόλια

Σας προσκαλούμε στην ΤΡΙΠΟΛΗ, στο Arcadia Hotel, στην Ημέρα Γνωριμίας που διοργανώνει το studyplan.gr σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, ώστε να ενημερωθείτε για τα προπτυχιακά του Πανεπιστημίου, καθώς και τα μεταπτυχιακά εξ αποστάσεως.

Οι απόφοιτοι Λυκείου, και οι γονείς τους, που ενδιαφέρονται για σπουδές, αλλά και οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους του πανεπιστημίου και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι εκπρόσωποι του studyplan.gr θα παρουσιάσουν αναλυτικά όλα τα Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά προγράμματα .

Επίσης θα υπάρχει ενημέρωση για τη φοιτητική ζωή στην Κύπρο, τις εξ αποστάσεως μεταπτυχιακές σπουδές, την αναγνώριση σπουδών από τον ΔΟΑΤΑΠ, τα επαγγελματικά και ακαδημαϊκά δικαιώματα, τις διαδικασίες Αίτησης Εγγραφής, την εξασφάλιση διαμονής και το κόστος διαβίωσης στην Πάφο, τις δυνατότητες οικονομικής ενίσχυσης και τις υποτροφίες που παρέχονται από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις.

Η ενημέρωση απευθύνεται σε μαθητές και αποφοίτους Λυκείου, φοιτητές και πτυχιούχους, γονείς, πτυχιούχους ΑΕΙ-ΤΕΙ και εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2020, 18:00 - 20:00, στο Arcadia Hotel, Πλ. Κολοκοτρώνη, Τρίπολη.

Όσοι ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην ενημερωτική αυτή συνάντηση, μπορούν να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 216 800 1555, 210 76 47 224 & 6947 814880

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.