Τρίπολη: Ιδιοκτήτρια καταστήματος «τσάκωσε» τρεις γυναίκες να την κλέβουν

Τρίπολη: Ιδιοκτήτρια καταστήματος «τσάκωσε» τρεις γυναίκες να την κλέβουν

Αύγουστος 19, 2018 - 10:01
1 σχόλια

Μια γυναίκα, ιδιοκτήτρια καταστήματος υποδημάτων στο κέντρο της Τρίπολης, αποκάλυψε την κλοπή που περίτεχνα είχε συμβεί μπροστά στα μάτια της το Σάββατο το πρωί.

Συγκεκριμένα, τρεις γυναίκες Ρομά μπήκαν στο κατάστημα που διατηρεί με παιδικά υποδήματα, ζητώντας να δουν και να αγοράσουν υποδήματα. Η ιδιοκτήτρια τις εξυπηρέτησε, αλλά καθώς οι τρεις γυναίκες έφευγαν, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά.

Τις σταμάτησε η ίδια στην έξοδο του καταστήματος και ζήτησε να ανοίξουν τη μία τσάντα που κρατούσαν. Μέσα εκεί, οι τρεις γυναίκες είχαν κρύψει ένα ζευγάρι μπλε παπούτσια.

Από όσο είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, δεν δόθηκε συνέχεια στο περιστατικό με καταγγελία στην Αστυνομία, τουλάχιστον ως την ώρα που ήμασταν στο σημείο.

Οι μικροκλοπές και μάλιστα μπροστά στα μάτια των ιδιοκτητών καταστημάτων είναι συχνότατο φαινόμενο στην πόλη μας. Άλλοτε πρόκειται για εμπορεύματα και άλλοτε για χρήματα απευθείας από την ταμειακή μηχανή. Η μέθοδος της απασχόλησης δε, ώστε ο ιδιοκτήτης να μην αντιληφθεί την κλοπή, είναι εξαιρετικά συνήθης.

Οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων ζητούν καλύτερη αστυνόμευση.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.