Τρίπολη: Η ταινία μικρού μήκους «Σειριακός αριθμός» ταξιδεύει στα φεστιβάλ (vid)

Τρίπολη: Η ταινία μικρού μήκους «Σειριακός αριθμός» ταξιδεύει στα φεστιβάλ (vid)

Ιούνιος 24, 2019 - 11:48
0 σχόλια

Σε ένα σύμπαν δικό μας ή ξένο, μπορεί μια μηχανή να καθορίσει τα κατασκευάσματά της; Μια ανήσυχη ομάδα ανθρώπων από την Τρίπολη που αγαπά τον κινηματογράφο ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας μικρού μήκους «Σειριακός αριθμός» και ανέβασε το τρέιλερ της ταινίας. Η ταινία έχει σταλεί στα εγχώρια και διεθνή φεστιβάλ και οι συντελεστές της, ύστερα από πολύ κόπο, ολοκλήρωσαν την προσπάθειά τους και περιμένουν την ανταπόκριση κριτικών και κοινού.

Πρόκειται για μια δουλειά που υλοποιήθηκε με τη συμβολή πολλών ανθρώπων, χωρίς χορηγία. Στην ουσία, όλοι συμμετείχαν σε όλα: στο στήσιμο του σκηνικού, στις λήψεις, στην κατασκευή σκηνικών (ιδιαίτερη μνεία στον Φίλιππο Ραδαίο για τις κατασκευές που έφτιαξε μόνο για τις ανάγκες της ταινίας). Γι' αυτό και είναι δύσκολο να πούμε ποιος προσέφερε τι. Όλοι συνέβαλαν σε κάθε στάδιο της παραγωγής. Πολύ αδρά, λοιπόν:

Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Κυριάκου Κανέλλου, η παραγωγή, η διεύθυνση φωτογραφίας, τα ειδικά εφέ και πλείστα όσα άλλα του Γιάννη Αγγελάκου, η μουσική του Ηλία Αγγελάκου, ο ήχος του Τάκη Μαντζουράνη, το μακιγιάζ της Νίκης Παπαγεωργίου, κοστούμια Εύα Γαλανιάδη και στην ταινία έπαιξαν οι ηθοποιοί (με τυχαία σειρά):

Σοφία Σμυρνιώτη, Ανδρέας Μονοκρούσος, Αντωνία Μπαντούνα, Γιώργος Ηλιόπουλος, Αλίκη Ηλιοπούλου, Βάλια Μαυραϊδοπούλου, Νίκος Καρύγιαννης, Αριάδνη Καλοστύπη, Εύα Γαλανιάδη.

Στην παραγωγή βοήθησαν οι Ναταλία Χάβαρη, Γιώργος Κωτσιόπουλος, Ελένη Δουρίδα, Έφη Αγγελάκη, Sofi Proko.

Τα εσωτερικά γυρίσματα έγιναν στο Στέκι της Θεατρικής Ομάδας Τρίπολης.

 

 


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.