Τρίπολη: Γυναίκα έτρεξε να σωθεί από αγέλη σκύλων

Τρίπολη: Γυναίκα έτρεξε να σωθεί από αγέλη σκύλων

Οκτώβριος 24, 2019 - 15:49
6 σχόλια

Ακόμη ένα περιστατικό με αδέσποτα σκυλιά είχαμε στην Τρίπολη. Το συγκεκριμένο έρχεται να προστεθεί στα δεκάδες που έχουν καταγραφεί στην πόλη μας.

Ενώ μια κυρία περπατούσε στην πλατεία Άρεως μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο, μια αγέλη αδέσποτων σκύλων την πλησίασε με αυτά να γαβγίζουν και να τρέχουν προς το μέρος της.

Η κυρία φοβήθηκε κι έτρεξε ζητώντας καταφύγιο στα σιδερένια κιγκλιδώματα που έχουν τοποθετηθεί έξω από το Δικαστικό Μέγαρο. Κόσμος που περνούσε εκείνη την ώρα άκουσε τις φωνές κι έσπευσε να βοηθήσει την κυρία και να διώξει τα σκυλιά.

Ειδήσεις: 

6 Σχόλια

Δηλαδή τι να σου κάνει ο Δήμαρχος; να πιάσει να τα κυνηγάει; Αφού η νομοθεσία είναι συγκεκριμένη αν δεν αλλάξει το πρόβλημα δεν λύνεται. Πόσο μυαλό θέλει να το καταλάβετε ορισμένοι και ορισμένες;

17:49 Τι θες να σου κάνει δηλαδή ο δήμαρχος; Να πάρει το μαγικό αυλό και να αρχίσει να σφυρίζει για να τον ακολουθήσουν τα σκυλιά; Ή μήπως νομίζεις ότι θα εξαφανιστούν μέσα σε μια νύχτα; Σου έχει πει ότι είναι σχεδόν έτοιμο το κυνοκομείο και αρχικά θα φιλοξενηθούν πάνω από 100 αδέσποτα. Τα οποία όμως θα αφεθούν και πάλι ελεύθερα αφού τους γίνουν όλες οι εξετάσεις και τσιπαριστούν, γιατί έτσι λέει ο νόμος. Και μετά άλλα τόσα και πάει λέγοντας. Επίσης είπαν ότι θα τοποθετηθούν ταϊστρες και ποτίστρες περιμετρικά της ΤΡίπολης για να μην ξαναέρθουν μέσα στην πόλη. Εσύ που βόσκεις; Στις καφετέριες;

Kαι πρίν μερικές μέρες το ίδιο σκηνικό μπροστά απο το δικαστήριο, ζευγάρι με καρότσι μωρού περνούσε απο μπροστά, και τα σκυλιά άρχισαν να τους γαυγίζουν. Δεν τους πείραξαν βέβαια, αλλά το να έχεις μωρό στο καρότσι και πίσω σου να σου γαυγίζουν 4-5 σκυλιά δεν είναι και ότι πιο ασφαλές. Δήμαρχε θα κάνεις τίποτα ή θα ακολουθήσεις την πολιτική του θα-θα-θα-Παυλή

Δηλαδή τα εμβολιασμένα σκυλιά δεν πειράζει να μας δαγκώνουν τέλεια να μην ανησυχούμε........... Κύριε δήμαρχε για να φτιάξεις ομελέτα πρέπει να σπάσουν αυγά.... κάντε κάτι μην μας απογοητεύσεις.. Σε όλους τους τομείς.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.