Τρίπολη: Εργασίες για κατασκευή και διαμόρφωση του ενδιαιτήματος αδέσποτων

Τρίπολη: Εργασίες για κατασκευή και διαμόρφωση του ενδιαιτήματος αδέσποτων

Μάιος 14, 2019 - 16:16
3 σχόλια

Ξεκίνησαν οι κατασκευαστικές εργασίες για τη διαμόρφωση του κεντρικού κτιρίου διαμονής των ζώων στο χώρο που ενοικιάζεται από το Δήμο Τρίπολης στο πλαίσιο της εφαρμογής ενός ολοκληρωμένου προγράμματος διαχείρισης αδέσποτων ζώων.

Πιο συγκεκριμένα άρχισε η κατασκευή του δαπέδου και των στεγανών βόθρων του ενδιαιτήματος καθώς και η διαμόρφωση των βοηθητικών χώρων που θα στεγάσουν το δημοτικό κτηνιατρείο και τα γραφεία διοικήσεως.

Το συγκεκριμένο έργο προϋπολογισμού 68.126,00 ευρώ με ιδίους πόρους του Δήμου Τρίπολης, αναμένεται να ολοκληρωθεί έως 15 Ιουνίου.

Δελτίο τύπου δήμου Τρίπολης

 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Σκέτη κοροϊδία είστε...τους ψηφίσατε; Λουστείτε τους...μόνο μην τους ξαναλουστούμε φροντίστε. Βλέπετε κ.Τζιούμη ποιόν βγάλατε την δεύτερη Κυριακή;

καλα εκανε και τον εβγαλε γιατι οι 68000 θα ηταν μονο για πλακακια,τωρα θα βγει ο ιδιος ο τζιουμης να δουμε καμια ασπρη μερα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.