Τρίπολη: Επιστημονική ημερίδα για την Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική (pics,vid)

Τρίπολη: Επιστημονική ημερίδα για την Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική (pics,vid)

Φεβρουάριος 23, 2019 - 13:48
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Γ.Ν. Τρίπολης και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αρκαδίας η ημερίδα με θέμα «Η Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική, αρωγός στην άσκηση του Οδοντιατρικού και Ιατρικού λειτουργήματος - Νεότερα δεδομένα».

Την  εκδήλωση φιλοξένησε το Μαλλιαροπούλειο Θέατρο Τρίπολης  το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου και το πρόγραμμα των ομιλιών συμπεριελάμβανε μια μεγάλη γκάμα σημαντικών θεμάτων, τα οποία και ανέλυσαν διεθνούς φήμης και κύρους Έλληνες ακαδημαϊκοί και κλινικοί επιστήμονες.

Όπως ανέφερε ο  κ. Γεώργιος Τζώρτζης,  Διευθυντής Τμήματος Στοματικής & Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής Γ.Ν. Τρίπολης  στόχος της οργανωτικής επιτροπής ήταν η διοργάνωση μιας ημερίδας υψηλού επιστημονικού επιπέδου με θεματολογία που αφορά και ενδιαφέρει όλους τους οδοντιάτρους και ιατρούς με συναφείς ειδικότητες καθώς και το κοινό.

Στις 12:00 έγινε η επίσημη έναρξη της ημερίδας με τους χαιρετισμούς των επισήμων και με την βράβευση του Καθηγητή Leeds Teaching Hospital κ. Α. Κανατά με καταγωγή από την Αρκαδία και του ομότιμου καθηγητή κ. Νίκο Παπαδογεωργάκη.

Στην συνέχεια ξεκίνησε η δεύτερη συνεδρία με ομιλητή τον Χ. Περισανίδη, Καθηγητή Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής ΕΚΠΑ, Διευθυντή Πανεπιστημιακής Κλινικής ΣΓΠΧ ΓΝ Ευαγγελισμού ο οποίος μίλησε για τα νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση του καρκίνου του στόματος.

Έφη Καστραντά
 

Video: 

ArcadiaPortal.gr Επιστημονική ημερίδα την Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.