Τρίπολη, ένα απέραντο «ενοικιαστήριο» (pics)

Τρίπολη, ένα απέραντο «ενοικιαστήριο» (pics)

Σεπτέμβριος 08, 2017 - 21:10
3 σχόλια

Βρίσκονται παντού, σε κολώνες της ΔΕΗ , σε βιτρίνες καταστημάτων, σε κάδους απορριμμάτων, σε τηλεφωνικούς θαλάμους, σε ΚΑΦΑΟ, σε τοίχους, σε σταντ. Όπου και να κοιτάξεις, θα δεις τα κίτρινα χαρτιά με τα τεράστια κόκκινα γράμματα να φιγουράρουν σε κεντρικούς δρόμους και πλατείες της Τρίπολης.

Υπάρχουν, βέβαια, ελάχιστα σημεία όπου μπορεί κάποιος να τοποθετήσει το ενοικιαστήριο ή πωλητήριο, αλλά αυτά ή είναι λίγα ή βρίσκονται σε σημεία που δεν εξυπηρετούν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η πλατεία Πετρινού και οι κώλωνες ηλεκτροφωτισμού, έχουν μετατραπεί σε… έκθεση Μικρών Αγγελιών, ενόψει βέβαια και της αφίξεων πολλών φοιτητών στην πόλη.
Το κακό, όμως, έχει παραγίνει: όπου και να κοιτάξει το μάτι, ένα ενοικιαστήριο προβάλλει άτακτα. Πολλές φορές το ένα είναι πάνω στο άλλο, το ένα κρύβει τα στοιχεία του άλλου.

Το περίεργο είναι ότι ακόμα και στους πολύ μικρής διαμέτρου στύλους έχουν τοποθετηθεί τα γνωστά κίτρινα χαρτιά, τα οποία ο ενδιαφερόμενος για να τα διαβάσει θα πρέπει να γυρίζει σαν σκύλος γύρω από την ουρά του…

Να ελπίζουμε ότι όταν περάσει η περίοδος των εγγραφών στα Πανεπιστήμια  οι ιδιοκτήτες των ακινήτων θα προβούν άμεσα στην απομάκρυνση των ενοικιαστήριων για να μην τα στολίσουμε με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια;
 

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Εφόσον είσαι σοβαρός Δήμος τους τσιμπάς και τους ταυτοποιείς έναν έναν από το τηλέφωνο που δίνουν και το σπίτι που νοικιάζουν. Ακολούθως τους τραβάς το ανάλογο πρόστιμο για ρύπανση και στο μέλλον όλοι θα βάζουν τα ενοικιαστήρια μόνο σε σταντ στο πανεπιστήμιο, στη τζαμαρία τους ή αγγελία σε εφημερίδα.

Καθε πόλη και πανεπιστήμιο κάθε χωριο και ΤΕΙ. αυτο ηταν το Μότο και το όραμα για την ανάπτυξη.. Πανεπιστήμιο για να νοικιάζουν οι νεοέλληνες τα κατώγια τους σε φοιτητές και να σπουδάζουν αντικείμενα με μηδενική απιρροφηση στην αγορά εργασιασ..πανεπιστήμιο για να βολεύονται απο το παράθυρο οι δικοί μας σε θέσεις καθηγητών και λοιπών παρατρεχάμενων και οι ντόπιοι σε θέσεις υπαλλήλων για να ζήσουν και αυτοι το όνειρο του Δημοσίου!!

Φίλε καγκελάριε, είπες τη φράση-κλειδί: Σοβαρός Δήμος. Έχεις την εντύπωση ότι ενοχλείται η αισθητική των Δημοτικών Συμβούλων από το θέαμα αυτό: Εγώ πιστεύω ότι ούτε καν το έχουν παρατηρήσει. Αν το είχαν θα δρομολογούσαν τις διαδικασίες για την επίλυσή του. Αυτό θα μπορούσαν να το κάνουν και οι υπηρεσίες του Δήμου βέβαια, χωρίς άνωθεν εντολή. Με δικιά τους πρωτοβουλία. Αλλά αυτοί κάνουν μόνο ότι πει ο εκάστοτε Δήμαρχος. Μόνο τα βασικά και τίποτα παραπάνω. Γιατί βαριούνται που γεννήθηκαν και γιατί η αισθητική τους είναι ίδια με των Δημοτικών Συμβούλων. Όλοι μαζί μπουρτζόβλαχοι!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.