Τρίπολη: Δράση για την κυκλοφοριακή αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (pics)

Τρίπολη: Δράση για την κυκλοφοριακή αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (pics)

Ιούνιος 24, 2019 - 12:31
0 σχόλια

Την Τετάρτη 19/06/2019 έως την Παρασκευή 21/06/2019 η 1η ΤΟ.Μ.Υ Τρίπολης στο πλαίσιο της ανάπτυξης και υλοποίησης δράσεων πρόληψης και αγωγής υγείας πραγματοποίησε δράση με θέμα «Κυκλοφοριακή αγωγή σε παιδιά προσχολικής ηλικίας» στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Τρίπολης.

Η διαπαιδαγώγηση των παιδιών σχετικά με την κυκλοφορία στο δρόμο, έχει αφεθεί, σχεδόν τελείως, στο παράδειγμα που έχουν τα ίδια από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Έτσι η εκπαίδευση των παιδιών προσχολικής ηλικίας στον τομέα της κυκλοφοριακής αγωγής έχει σκοπό να βάλει τα παιδιά στη διαδικασία ενημέρωσης και κατανόησης της σημαντικότητας αυτού του θέματος.

Σκοπός της δράσης είναι η απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων από τους μαθητές όσον αφορά την ασφάλεια στο δρόμο και την προστασία της δημόσιας υγείας από οδικά τροχαία ατυχήματα.

Για την επιτυχή έκβαση της δράσης η 1η ΤΟΜΥ Τρίπολης ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Τρίπολης  κ. Καραλή Θεόδωρο και τη γενική Διευθύντρια κ. Καψιμάλη Βασιλική, καθώς και τους εργαζόμενους των δημόσιων παιδικών σταθμών  για την αποτελεσματική συμβολή τους.

Με εκτίμηση,

1η Τοπική Ομάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Τρίπολης
Κέντρο Υγείας Τρίπολης - 6η Δ.Υ.Πε. - Υπουργείο Υγείας
2ο χιλ. Τρίπολης –  Σπάρτης 22132 Τρίπολη
Τηλ.: 2710234931

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.